CES 2016 HTC’nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü “Vive” Rötar Yapıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016 HTC’nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü “Vive” Rötar Yapıyor

    HTC’nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü “Vive” Rötar Yapıyor…

    Sanal gerçeklik gözlüğü olan HTC Vive, ne yazık ki yapılan resmi açıklama sonrasında gelecek yıla ertelendi. Ürün için biraz daha beklemek gerekecek... Geleceğin en önemli teknolojisi olarak görülen sanal gerçeklik,...

    Sanal gerçeklik gözlüğü olan HTC Vive, ne yazık ki yapılan resmi açıklama sonrasında gelecek yıla ertelendi. Ürün için biraz daha beklemek gerekecek... Geleceğin en önemli teknolojisi olarak görülen sanal gerçeklik, günden güne büyüyen bir yapıya sahip. Piyasaya Vive adını verdiği gözlüğüyle dahil olan HTC ise Valve ile kafa kafaya vererek ürününü geliştirmekte. Bir süredir satışa sunulacak mı yoksa sunulmayacak mı sorusuyla akılları kurcalayan bu gözlüğün gecikeceği resmi olarak açıklandı.

    Belirtilenlere göre Vive'ı gelecek yılın nisan ayına kadar satın almak mümkün olmayacak. Nisan 2016'yı işaret eden HTC, normalde bu yılın sonlarına doğru rafları süslemeye başlaması beklenen Vive'i böylelikle yaklaşık 4 ay öteye itelemiş oldu. Ayrıca Valve, gözlüğün belirli sayıdaki kullanıcıya en geç 2015 sonunda ulaştırılacağını açıklamıştı. Tabi bu da gerçeğe bir türlü dönüşemedi. Şimdilerde geliştiriciler için tasarlanan ve neredeyse kullanılabilir olan HTC Vive, ocak ayında düzenlenecek olan CES etkinliğinde karşımıza çıkacak. En azından HTC'nin bu tarz bir planı olduğunu söyleyebiliriz.
İşlem Yapılıyor
X