CES 2016’da Samsung yeni akıllı TV modelleri için oyun servisini sunacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016’da Samsung yeni akıllı TV modelleri için oyun servisini sunacak

    CES 2016’da Samsung yeni akıllı TV modelleri için oyun servisini sunacak

    Samsung’un yeni nesil akıllı TV modelleri eşsiz oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor…


    Güney Kore’nin en büyük teknoloji devi olan Samsung, bir kaç gün sonra düzenlenecek olan CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı adındaki etkinliğine hazırlanıyor. Bu etkinlik Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek ve tüketici elektroniğine dair sayısız ürünün de gün yüzüne çıkacağını söyleyebiliriz.

    Özellikle iki firma, Samsung ve LG’nin yeni nesil akıllı TV modellerini bu etkinlikte göreceğiz. LG bilindiği üzere WebOS adındaki işletim sistemi üzerinde çalışan modeller sunarken, CES 2016’da da WebOS 3.0 ve bu işletim sistemine sahip yeni 2016 akıllı TV modellerini duyuracak.
    Samsung da Tizen işletim sistemini geliştiriyor ve akıllı TV modellerinde de bu işletim sistemini kullanıyor. 2015’de Tizenli modelleri ile adından söz ettiren firma, önümüzdeki günlerde de 2016 model yeni akıllı TV modellerini tanıtacak.
    Ayrıca gelen bilgilere göre CES 2016’da ayrıca 2016 model akıllı TV modelleri için güncellenmiş oyun servisini de duyurmaya hazırlanıyor. Gelen oyunlara baktığımızda ise bu oyunlardan 400 tanesi streaming ile oynanabilirken, 100 tanesi de indirilip oynanabilecek.
    PlayStation™Now’dan Assassin’s Creed III, Batman: Arkham Origins, ve The LEGO Movie Videogame gibi oyunlar stream ile akıllı TV’ler üzerinden oynanabilecek.

İşlem Yapılıyor
X