CES 2016 Samsung Akıllı Buzdolabı Modelini Tanıtacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016 Samsung Akıllı Buzdolabı Modelini Tanıtacak

    CES 2016 etkinliğinde, ürünler yavaş yavaş sahne almaya başladı. Samsung, henüz etkinlikte sahne almasa da buzdolabı ile ilgili birkaç fotoğraf yayınladı. İşte Samsung’un akıllı buzdolabı.


    CES 2016 heyecanı devam ederken teknoloji devleri de ürünlerini sergilemeye başladı. Birçok teknoloji cihazının sergileneceği fuardaSamsung, son derece akıllı olan buzdolabını görücüye çıkaracak.
    Akıllı ev teknolojisinde çeşitliliği sunan Samsung, yeni buzdolabıyla ilgili görseller paylaşarak teknoloji takipçilerini heyecanlandırdı. Görselleri incelediğimizdeSamsung’un yeni buzdolabında oldukça büyük boyutta birdokunmatik ekran görüyoruz.
    Detayların tamamı bilinmese de bu yeni nesil buzdolabının içinde çeşitli kameralar yer alıyor. Yani kullanıcılar içeride ne olduğunu öğrenmek istediğinde kapağı açmak zorunda kalmayacak.

    Samsung’un dikkat çeken buzdolabında bulunan ekran1080P çözünürlüğünde ve 21.5 inç büyüklüğünde. Ekranın alt kısmına baktığımızda Android cihazlarda gördüğümüz tuşlar yer alıyor.
    Samsung, buzdolabının üzerine büyükçe bir Android telefon yerleştirmiş gibi gözüküyor. Ayrıca buzdolabının içinde takvim, alışveriş ve Pandora müzik uygulamasıyer alıyor.

    Bu akıllı buzdolabı, akıllı telefon uygulaması ile kullanıcıların buzdolabının ekranında görüntülenmesi için notlar yazabilmesini de mümkün kılacak. Buzdolabınınfiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz bilgi bulunmuyor.
    Daha detaylı bilgilere önümüzdeki birkaç gün içinde ulaşmış olacağız. Gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
İşlem Yapılıyor
X