CES 2016: Sony ve LG etkinliği yarın canlı olarak yayında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016: Sony ve LG etkinliği yarın canlı olarak yayında

    CES 2016: Sony etkinliğini canlı izleyin! (Video)

    Sony CES 2016'da yeni ürünlerini tanıtacak. Canlı izleyin!




    CES 2016 kapsamında Sony’de yeni ürünlerini tanıtacak ve şirket basın toplantısı için kendi sitesinde canlı yayın yapacak. Sony’nin CES 2016’da ne tanıtacağı tam olarak bilinmiyor ancak Aralık başlarında yayınladığı teaser görselde ipuçları vermişti. Sony lansmanı Türkiye saati ile gece 03:00 da gerçekleşecek.

    Sony, CES 2016'de neler duyuracak?
    Sony, düzenleyeceği basın toplantısında bir ya da birkaç akıllı telefon, sanal gerçeklik gözlüğü, yeni TV’ler, kulaklık ve dijital kamera kategorisine ait ürün tanıtımları gerçekleştirecek. Sony’nin ayrıca yeni bir akıllı saat duyurması da bekleniyor.
    Japon üreticinin akıllı telefon kategorisi için üst seviye modeller duyurması beklenmiyor. Şirketin bunun yerine giriş ve orta seviye modellerini fuara getirmesi bekleniyor.

    CES 2016: LG lansmanını canlı izleyin! (Video)

    LG CES 2016'da neler tanıtacak?


    Teknoloji firmaları CES 2016 kapsamında ürünlerini tanıtmaya başladı ve bu etkinlikte LG de yeni ürünlerini sergileyecek. Las Vegas’da düzenlenen CES 2016’da basın toplantısı düzenleyecek olan LG’nin en az bir akıllı telefon tanıtması bekleniyor. Söylentiler bu telefonun şirketin kavisli ekrana sahip G Flex serisinin üçüncüsü olacağı yönünde.

İşlem Yapılıyor
X