CES 2016'da HP Yeni Laptoplarını Tanıttı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2016'da HP Yeni Laptoplarını Tanıttı



    @mehmetkarahanlı@

    Las Vegas'ta devam eden CES 2016'da sahne alan HP, Türkiye'de de satışa sunulacak olan yeni hibrit bilgisayarı HP Pavilion x2 ve Elitebook Folio'yu tanıttı.


    Yeni HP Pavilion x2, ince ve hafif tasarımlı, Intel işlemcili, farklı depolama seçenekleri bulunan, yüksek çözünürlüklü ekranlı ve metal bir tableti kapsayacak yeni özellikler sunuyor.

    0,76 kg ağırlık ve 8,4 milimetre inceliğinde olan tablet kısmı, 8 saat 15 dakika pil süresine sahip. Klavyesiyle birlikte ağırlığı 1,47 kg olan ve 15,3 milimetre ekrana sahip tablete dönüştürülebilen dizüstü, ikisi bir aradaPavilion bilgisayar serisi içinde ultra taşınabilir bir ürün olarak öne çıkıyor.
    12 inç diyagonal Full HD görüntü (1920 x 1280), ürüne birinci sınıf bir özellik kazandırıyor.




    HP Pavilion X2 özellikleri


    128 GB veya 256 GB SSD depolama ile birlikte Intel'in 6. nesil Core M3 işlemci seçeneğine de sahip dizüstünde multimedya ve verimliliği artıran 4GB veya 8GB bellek seçenekleri de bulunuyor.
    HP Pavilion x2, sahip olduğu USB 3,1 Type-C™ bağlantısıyla kolayca şarj edilebildiği gibi güç ihtiyacını da karşılıyor. Ayrıca bu bağlantı sayesinde son nesil USB 3,0’dan daha hızlı veri aktarımı kolaylıkla gerçekleştiriliyor.
    Cihaz, sahip olduğu tam boyutlu USB 2,0 portuyla da herhangi bir mikroHDMI veya özel bir adaptör gerekmeksizin diğer cihazların bağlanabilmesine olanak sağlıyor.

    HP Pavilion x2 fiyatı

    12,1 inç diyagonal HP Pavilion x2 12 inç ürünü, 699 euro başlangıç fiyatıyla Ocak ayı başından itibaren EMEA Bölgesi'nde olacak. Ürünün Türkiye’de Mart ayında satışa çıkması bekleniyor.

    EliteBook Folio; üst düzey tasarım

    EliteBook Folio, üst seviye tasarımı elmas şeklinde kesimli CNC alüminyum gövde ile bir araya getiren, güç ve dayanıklılığı ultra ince bir tasarımda birleştiren ve 12.5inç diyagonal ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar. Eliteailesindeki diğer aygıtlar gibi, EliteBook Folio da MIL-STD testlerini geçmek üzere tasarlanmış ve HP’nin 120,000 saatlik toplam test sürecinden başarıyla geçmiş.
    EliteBook Folio 180 derecelik açıya imkân veren uzun menteşeyle, cihazı tamamen düz bir şekilde açmayı olanaklı kılarak kullanıcılara daha büyük esneklik ve etrafındakiler ile kolayca paylaşım ve iş birliği yapma olanağı sağlıyor.


    Thunderbolt 3 destekli 2 USB-C girişi!

    Cihaz aynı zamanda tam boy ve çokça kabul gören HP Premium Klavye ve farklı parmak hareketlerini destekleyen Windows 10 uyumlu clickpad ile gelirkenThunderbolt 3 destekli 2 USB-C girişi ile daha hızlı dosya aktarımı ve 4K kalitesinde görüntü sağlıyor. Kullanıcılar isteğe bağlı olarak HP USB-C Travel Dock ile bağlanabilirliği daha da artırabiliyor.

    EliteBook Folio’nun kenardan kenara cam ekranı aynı zamanda opsiyonel olarak Ultra HD (UHD) 4K ekranı ile çarpıcı detaylarıyla birlikte net görüntüler sağlıyor. Bu da 1 inç başına 352 piksel yoğunluğu ile mümkün oluyor. UHD paneli, yüzde 95 Adobe RGB gamını da mümkün kılarak resimleri daha canlı ve gerçek hayatta olduğu gibi yansıtıyor.
İşlem Yapılıyor
X