Lenovo: Tüm 2016 Moto modeller parmak izi tarayıcısı ile gelecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Lenovo: Tüm 2016 Moto modeller parmak izi tarayıcısı ile gelecek

    Motorola’nın yeni dönemde sunacağı akıllı telefonlar parmak izi tarayıcısı içerecek…

    Akıllı telefon pazarı gelişimini sürdürürken, yenilikler, yeni teknolojiler hızla farklı üreticilerin modellerinde yerini almaya devam ediyor. Son dönemde akıllı telefon pazarında yaygınlaşan en önemli özelliklerden bir tanesi de parmak izi tarayıcısı olurken, daha önce üst seviye modellerde yer alan özellik artık orta ve hatta giriş seviyesine de yönelmiş durumda.

    Parmak izi tarayıcısının öncülerinden olan Apple, Home tuşuna entegre ettiği Touch-ID adındaki parmak izi tarayıcısı ile dikkatleri üzerine çekmiş ve sonrasında da diğer firmalar da parmak izi tarayıcılarına yönelmişti.
    2016’da da özellikle üst ve orta seviyede bir çok modelin parmak izi tarayıcısı ile gelmesi beklenirken, mobil ödeme sistemlerinin gelişimi de bu özelliğin daha fazla ön plana çıkmasına neden oluyor.
    Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden bir tanesi de Motorola ve ABD merkezli firma, Lenovo tarafından bir süre önce satın alınmıştı. Bu sene de yepyeni modeller sunacak olan Motorola için Lenovo cephesinden bilgiler de gelmeye devam ediyor.
    Lenovo, Çin ve Asya Pasific Başkanı, aynı zamanda Lenovo Kıdemli Başkan Yardımcısı Chen Xudong, 2016’da Moto markası ile sunulacak olan tüm akıllı telefonların parmak izi tarayıvısı içereceğini belirtti. Ayrıca Xudong, Moto olarak 5″ ekran büyüklüğü altında ekrana sahip akıllı telefon da gelmeyeceğini ekledi.

İşlem Yapılıyor
X