İOS Android Telefonlarda Chromeyi Hızlandırma Nasıl Yapılır

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Telefonlarda Chromeyi Hızlandırma Nasıl Yapılır


    Android Telefonlarda Chromeyi Hızlandırma Nasıl Yapılır


    Android telefon kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanınlan web tarayıcısıGoogle Chrome her ne kadar hızlı olsada bir çok kullanıcı bu hızdan memnun değil. Bizde sizler için Android telefonlarınızda Google Chrome ile daha hızlı bir web deneyimi yaşamanız için araştırmalarda bulunduk. Bir kaç ufak işlemden sonra eskisine göre çok daha hızlı bir şekilde cep telefonuz ile internet sitelerinde dolaşabilirsiniz.
    1- Öncelikle cep telefonunuzdan Google Chrome tarayıcınızı açın.
    2- Bu işlemin ardından tarayıcınızın adres satırına chrome://flags yazıyoruz.

    3- Daha sonra karşımıza çıkan pencerede olan "İlgilenilen alanı için maksimum karo sayısı" seçeneğini seçiyoruz. Seçeneği bulduktan sonra hemen alt kısmında bulunan "Varsayılan" seçeneğine geliyoruz.

    4- Seçeneklerde karşımıza çıkan ram bölümlerinden 512'yi seçerek cep telefonunuzun Ram bölünmesini Google Chrome için daha fazla ayırıyoruz ve bu sayede telefonunuz daha hızlı bir şekilde Chrome tarayıcısını çalıştırmaya başlıyor.

    Daha sonrasın en alt kısımda bulunan Yeniden Başlat seçeneğini seçip telefonunumuzu yeniden başlatıyoruz. Telefonunuz yeniden başladıktan sonra Chrome çok daha hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacaktır.


İşlem Yapılıyor
X