Turkcell yeni Apple TV kampanyası ile Turkcell TV+’ı destekliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Turkcell yeni Apple TV kampanyası ile Turkcell TV+’ı destekliyor


    Turkcell geçtiğimiz haftalarda Turkcell TV+ uygulamasının tvOS versiyonunu yayınlayarak yeni nesil Apple TV’ye girmiş, böylelikle TV servis sağlayıcıları içinde bu tarz bir uygulamayı sunan ilk şirket olmuştu. Bu uygulama şimdi Turkcell Apple TV kampanyası ile destekleniyor.

    Gerçekleştirilen kampanya ile hem Apple TV’ye 24 ay taksitle sahip olmak hem de Apple TV üzerinden televizyon kanallarını izlemek mümkün oluyor. Ayrıca Turkcell TV+ uygulamasından izlenen içerikler de fiber internet kotasından düşmüyor.
    Turkcell TV+ uygulaması, bu servisten yararlanan kullanıcılara dördüncü nesil Apple TV üzerinden TV kanallarını izleme fırsatı veriyor. Kanal ön izleme ve hızlı kanal geçişi gibi özellikler Turkcell’in geliştirdiği Apple TV uygulamasının başlıca özellikleri arasında yer alıyor.
    Apple TV’nin 32 GB ve 64 GB’lık modelleri, fiber internet faturasına ek 39 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 1 Haziran 2016’ya kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında, dileyen müşteriler 32 GB’lık Apple TV’ye faturaya ek 39 TL, 64 GB seçeneğine ise faturaya ek 49 TL ödeyerek 24 ay taksitle sahip olabiliyor. Müşteriler istedikleri takdirde Apple TV’ye Turkcell TV+ uygulamasını tvOS App Store üzerinden indirerek canlı yayınlara ulaşabiliyor.
İşlem Yapılıyor
X