İOS Sony Xperia Z5 için Android 6.0 Marshmallow yakında sunulacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Sony Xperia Z5 için Android 6.0 Marshmallow yakında sunulacak

    Sony’nin yeni nesil Xperia Z5 ailesi için Marshmallow kısa süre içerisinde sunulacak….

    Japonya’nın önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Sony, geçtiğimiz Eylül ayında IFA 2016’da bir etkinlik düzenlemiş ve en önemli 3 akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu. Firmanın bu cihazlarından en önemlisi ise Sony Xperia Z5 adındaki amiral gemisi olmuştu.

    Ayrıca Sony, amiral gemisinin küçük versiyonu Xperia Z5 Compact adı ile sunarken, diğer taraftan daha büyük versiyonu da Xperia Z5 Premium adı ile geldi. Bu cihazın ayrıca en büyük özelliği de sunulan ilk 4K çözünürlükte ekrana sahip cihaz olması.
    Sony’nin cihazları Google’ın Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulmuştu ve firma bir süredir bu cihazlar için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi üzerinde çalışmakta.
    Gelen yeni bilgilere göre Sony, Xperia Z5 amiral gemisi için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini kısa süre içerisinde sunacak ve şu anda OTA sunucularına güncellemenin yüklendiği ifade ediliyor. Bilgi ise Sony Xperia Türkiye Facebook fan sayfasından geldi.
    Ayrıca Sony Xperia Z5’in ardından diğer modeller Sony Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium için da Android Marshmallow’un gelmesi bekleniyor.
    Türkiye ile birlikte diğer ülkelerde de bu yeni güncellemelerin kademeli olarak Sony Xperia Z5 serisi kullanıcılar için sunulması beklenirken, henüz kesin bir açıklamanın ise bulunmadığını belirtelim.
    Sony Xperia Z5 akıllı telefon, 5.2″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 23MP arka kamera, 32GB dahili veri kapasitesi, 5.1MP ön kamera özellikleri ile gelmişti.

İşlem Yapılıyor
X