Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Alma

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Alma


    Galaxy S7 Ekran Görüntüsü Alma
    Samsung yeni çıkardığı Galaxy S7 ile beklentilerin üzerinde bir beğeni topladı. Ancak S7 modeli de yeni çıkan modelin birçok özelliğini barındırarak kullanıcıların çok beğendiği bir model olmayı sürdürüyor. Galaxy S7 kullanıcıları aldıkları yeni ürünü keşfederken haliyle bazı konuların nasıl yapıldığını merak edebilmektedir.

    Bunlardan biri de ekran görüntüsü almadır. Ekran görüntüsü almayı hepimiz bilgisayar klavyesinden aşina olmuşuzdur. Printscreen tuşuna bir defa basarak anlık görüntü almak mümkün olmaktadır. Onu da Paint programında ‘Yapıştır’a tıklayarak halledebiliyorduk. Haliyle akıllı telefonlarda böyle bir şey mümkün değildir. Ancak Samsung Galaxy S7 için ekran görüntüsü almak zor bir şey değildir. Printscreen dediğimiz ekran görüntüsü almanın iki ayrı yöntemi vardır ve her iki yöntemi uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz.

    Bir bakıma tıpkı facebook’ta profil resminizi onaylamanız gibidir. Daha sonra bildirim çubuğuna bakınız. Orada resmin görüntüsü haberi yer alacaktır. Diğer yöntem ise şöyledir: Palm motion denilen avuç içi hareket fonksiyonunu etkinleştirin. Ayarlar, Cihazım, Hareketler, İşaretler yolunu takip edebilirsiniz. Elinizi ekranın yanında çerçeve istediğiniz şekilde tutarak printscreen yapabilirsiniz. Avucunuz sağ taraftan sola doğru kaydırarak bu işlemi yapabilirsiniz.

    1.Yöntem Ana Sayfa+Kilit Tuşu Kombinasyonu

    Bu yöntem en kolay ve de pratik yöntemdir.Tek yapmanız gereken yalnızca ekran görüntüsünü çekmek arzuladığınız bölümdeyken cihazınızın Ana Sayfa ve Kilit Düğmesine beraber basmak.Ortalama 3 saniye sonra ekran görüntüsünün kaydedildiğini görebilirsiniz.


    2.Yöntem El Hareketiniz vasıtasıyla Ekran Görüntüsü Alın!

    Samsung Galaxy S4 üstünde bulunan sensörler sayesinde pek çok işlemi basitce yapıyoruz.Bunlardan 1 taneside ekran görüntüsü alma işlemi.İlk olarak Ayarlar>Cihazım>Hareketler ve İşaretler bölümüne geliyoruz.


    Sonuç olarak "Avuç içi hareketi" seçeneğini aktif konuma getiriyoruz.Sonrasında ekran resmini almak istediğimiz yerde elinizi alt tarafta gösterdiğimiz poziyonda tutarak soldan sağa veya tam da tersine sağdan sola uygun kaydırararak ekran resmini yakalayabilirsiniz.


    Fakat tüm bu adımları deneyip bir netice alamadıysanız alt tarafta yer alan videoyu izlemeniz yararlı olacaktır.
İşlem Yapılıyor
X