[Çözüm] Telefondan Hastane Randevusu Nasıl Alınır ?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    [Çözüm] Telefondan Hastane Randevusu Nasıl Alınır ?


    Telefondan Hastane Randevusu alma bu sayfamızda işleyeceğimiz konu. Teknolojinin gelişmesi ile hem sağlık kısmında hemde buna bağlı teknolojik ekipmanlarda oldukça gelişme oldu. Teknoloji tarafında ki gelişmeler hastalara oldukça kolaylık sağladı. Bu kolaylıklarda biri de Hastahaneye gitmeden kolayca bilgisayar ve telefon üzerinden randevu almaktır.

    Bilgisayarınızdan MHRS üzerinden randevu alabildiğiniz bu sisteme Tc kimlik no ve şifreniz ile kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra sizde artık MHRS üyesisiniz ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde internet üzeirnden hastahane randevusu alabilirsiniz.
    Android telefondan hastane randevusu nasıl alınır diyen kullanıcılar için bu sayfayı hazırlama gereği duyduk. Teknoloji ile pek haşır neşir olmayan kişiler ya yakınlarından rica ederek yada yakında ki internet cafelerden randevu almakta. Ancak artık satış rakamları yükselen Akıllı telefonlar çoğu kullanıcı tarafından tercih edilmekte. Sizde telefondan hastane randevusu almakta zorlanan yakınlarınıza MHRS randevu alma uygulamasını kurun ve cep telefonundan hastahane randevusunu kolayca almasına yardımcı olun.
    Telefondan Hastane Randevusu almak

    T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Play Store’da sunulan MHRS Mobil uygulaması hem Cep telefonlarında hemde Tabletlerde çalışmakta. Uygulamayı buraya tıklayarak yükleyebilirsiniz. Hastane randevusunu Devlet Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinden alabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle MHRS üyesi olmalısınız. Üyeliğiniz yok ise Yeni üye kısmından TC nonuz ile kolayca üye olabilirsiniz.
    Üye olduktan sonra TC NO ve Şifre ile giriş yapınız. Ardından Randevu al butonuna dokunmanız gerekmekte. Hastane randevu sayfasına ulaştıktan sonra il – ilçe – bölüm – doktor gibi bilgileri kendinize göre seçtikten sonra telefondan randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X