İOS Antutu Benchmark Nedir ? Antutu Puanı En Yüksek Telefonlar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Antutu Benchmark Nedir ? Antutu Puanı En Yüksek Telefonlar


    Yeni bir Akıllı telefon almaya karar verdiğinizde ilk olarak bu telefonunun özelliklerine bakarsanız. Genellikle bu telefonu alacağınız yerlerin internet sitelerinde bu telefonunun donanım özellikleri belirtilir. Ama bazı teknoloji sitelerinde bu cep telefonu modellerininAntutu Benchmark puanları da paylaşılır. Antutu Benchmark ile cep telefonunun testi yapılır ve elde ettiği puan kullanıcı ile paylaşılır.

    Antutu Benchmark Nedir ?

    Telefonunuzun özelliklerine göre performans testi yaparak size belli bir puan sunan test uygulamasıdır. Diğer cep telefonu modelleri ile puan değerlendirmesini de size sunan bir test aracıdır. Size verdiği puan ile diğer cep telefonu modelleri arasında ki puan değerlendirmesini de size sunması artı bir özellik diyebilirim. Diğer telefonlar ile kıyaslayarak zaman harcamak istemiyorsanız performans testi bazlı çalışan Antutu uygulaması ile bu kıyaslamayı yapabilirsiniz.
    Antutu Benchmark Uygulaması Nasıl Kullanılır?

    Buraya tıklayarak uygulamayı Play Store üzerinden ücretsiz olarak cep telefonunuza indirip yükleyiniz. Yüklemeyi tamamladıktan sonra uygulamayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra beyaz yazı ile yer alan Test butonuna dokununuz. Alt kısımda 3D, UX, CPU, RAM gibi testleri görebilirsiniz. Bazı cep telefonu modellerinde Antutu testi yapabilmek için ” Install 3d resources ” adlı kaynakları yüklemeniz gerekiyor.
    Uygulamada Test butonuna dokunduktan sonra test işlemi başlayacak ve size gerekli testleri yaptıktan sonra cep telefonunuzun aldığı puanı sunacaktır.

    Antutu Puanı En Yüksek Telefonlar

    29 aralık 2015 tarihinde baktığım Antutu en yüksek puanlı telefonlar listesidir.

İşlem Yapılıyor
X