İOS Triller – Android için Müzik Videosu Yapma Uygulaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Triller – Android için Müzik Videosu Yapma Uygulaması


    Android için yaratıcı ve keyifli uygulamalar gün geçtikçe artış göstermekte. Bu uygulamaların arasına Music Video Maker çatısı altında Triller adlı uygulamada katıldı.Musical.ly uygulaması ile başlayan Müzik videosu yapma uygulamaları Triller uygulaması ile devam ediyor.

    Triller uygulamasında bir çok yeni ve popüler müzikler yer almakta. Eski müzikler yerine yeni müziklerin parçaların seçilmesi benim hoşuma giden kısmı oldu. Triller uygulaması yaratıcı müzik klipleri oluşturmanızı sağlar ve içinizde ki müzik sever kişiliğiniz ön plana çıkabilir.



    Triller Uygulaması Nasıl Kullanılır ?

    Uygulamayı açtığınızda 3 tane + işareti çıkacaktır. Start here ile gösterilen ilk artı işaretine dokununuz. Ardından açılan kısımdan Featured kısmından kullanmak istediğiniz müziği seçiniz. Burada bir çok yeni ve popüler müzikler yer almakta. Müziklerin isimlerinin yanında bulunan Play tuşu ile müzikleri dinleyebilirsiniz, seçmek için ismin üzerine dokununuz. Müziği seçtikten sonra 12 saniyelik ilk kısım açılacaktır. Alt kısımda pembe renkte yer alan tik butonuna dokunduğunuzda ön kameranız açılacaktır.



    Sol allta ki Soo yun Classic kısmına dokunduğunuzda ön kamerada kullanabileceğiniz filtrelerigörüntüleyebilirsiniz. Hoşunuza giden Filtreyi anında aktif edebilirsiniz. Sağ alt kısımda yer alan Normalbutonuna dokunduğunuzda Slow-Fast seçenekleri gelecektir. İsteğinize göre yavaş veya hızlı çekimyapabilirsiniz. Ayarları yaptıktan sonra Pembe yuvarlak butona dokunduğunuzda 3 den geriye sayacaktır ve seçtiğiniz müzik çalmaya başlayacaktır ve 12 saniyelik sürede ön kamera ve müzik eşliğinde ilk müzik videonuzu çekiniz.

    İlk video çekimini tamamladıktan sonra geriye kalan 2 artıyı da yapmanız gerekmekte. Toplam 3 tane müzik videosu çekmeniz gerekmekte geriye kalan 2 müzik videosunu da yukarıda anlattıklarımız gibi yapabilirsiniz. 3 tane müzik videosunu yaptıktan sonra bu klipler üst üste yer alacak ve ortaya güzel bir görsel şölen çıkacaktır. Müzik videolarınızı daha yaratıcı çekmeye özen gösterin ve 3 müzik videosunun birbiri ile bağlantılı olması daha da güzel görünmesini sağlayacaktır. Yaptığın müzik videolarını Instagram, Vine, Twitter, Facebook, YouTube gibi servislerde kolayca paylaşabilirsin.

    Uygulamayı bu adresten Android cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca belirtmeyi unuttum uygulamada çok sayıda Türkçe şarkıda bulunmakta.

İşlem Yapılıyor
X