MWC 2016 Galaxy S7 edge Tanıtıldı! İşte Galaxy S7 edge Özellikleri!

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2016 Galaxy S7 edge Tanıtıldı! İşte Galaxy S7 edge Özellikleri!

    Samsung'un uzun zamandır beklenilen akıllı telefonu Galaxy S7 edge, MWC 2016 kapsamında düzenlenen bir etkinlik ile resmiyet kazandı. İşte Galaxy S7 edge hakkında her şey.


    Güney Koreli Samsung’un uzun zamandır merakla beklenen akıllı telefonuGalaxy S7 edge, MWC 2016 kapsamında Barselona’da düzenlenen etkinlik ile resmen tanıtıldı.


    16 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip önceki modellere göre daha büyük bir sensör kullanacak olan Samsung, gece ve düşük ışıklarda daha iyi başarı yakalamak adına Megapiksel seviyesini 12 Megapiksel'de tutmaya karar vermiş gibi gözüküyor.
    Ön kamera konusunda ise Samsung, Galaxy S7 edge modelinde 5 megapiksellik bir kamera kullanmayı tercih etmiş. f/1.7 diyafram aralığına sahip bu kamera düşük ışık koşullarında oldukça iddialı.
    Yazılım tarafına baktığımızda ise yenilenen Touchwiz arayüzü çok daha sade daha kullanışlı bir hale getirilmiş. Android 6.0 Marshmallow ile gelecek olan Galaxy S7 edge en güncel Android sürümünü kullanıyor.
    Cihazı satışa çıkış tarihi içinse Samsung, 11 Mart 2016’yı işaret etti. Galaxy S7 edge modeli ön sipariş ile alanlara ise Gear VR hediye ediliyor. Akıllı telefonun fiyatı ise799 dolar olarak belirlendi.
İşlem Yapılıyor
X