MWC 2016: Vestel Venus, Barselona’dan dünyaya açılıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2016: Vestel Venus, Barselona’dan dünyaya açılıyor


    Vestel, 22 – 25 Şubat tarihleri arasında Barselona’da düzenlenen, dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobile World Congress’te başta akıllı telefonu Venus olmak üzere son teknolojiürünleriyle ilgi odağı oldu.

    Vestel, MWC'de başta akıllı telefonu Venus olmak üzere tablet, mobil cihazlarla etkileşimli, 4K teknolojisine sahip akıllı televizyonlar,dijital bilgilendirme ekranları, otel TV'ler, akıllı tahta ve akıllı ev sistemleri ile büyük ilgi görüyor. Vestel'in en çok birbirleriyle konuşan cihazları dikkat çekiyor. Mobil dünyanın kalbinin attığı ve yeni teknolojilerin ilk kez görücüye çıktığı Mobile World Congress'e üçüncü kez katıldıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Uluslararası teknoloji liginde yer alan bir üretici olarak son derece önemli bu organizasyonda Avrupa'nın sayılı üreticilerinden biri olarak yer alıyoruz. Dünyadaki trendleri yakından takip ederek gelecekteki teknolojilere şimdiden uyum sağlamak için çalışıyoruz. Akıllı evler ve akıllı şehirler konseptine uygun ürünler geliştiriyoruz. Fuarda yenilikçi ve inovatif ürünlerimizle dikkat çekiyoruz. Bu hem markamız hem milletimiz için büyük bir gururdur" dedi.
    Vestel'in Türkiye'nin dijital devriminin de öncüsü olduğunu vurgulayan Erdoğanşöyle konuştu: "Mobile World Congress'te Venus'ün yeni serisini teknoloji dünyasının beğenisine sunuyor; ayrıca Vestel City'de üretilen, dünyanın son teknolojilerini mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluşturma fırsatı yakalıyoruz. Fuardan yeni iş ortaklıkları kurarak ayrılmayı ve ihracat hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz."
    Dünya teknolojisine yerel dokunuş
    Tüm dünyada akıllı telefon pazarında yerel üreticilerde artış gözlemlendiğini de sözlerine ekleyen Erdoğan, "Büyük telefon üreticileri yerel markalara ve üreticilere karşı pazar kaybetmeye başladı. Bölgesinin en büyük elektronik üreticisi Vestel için bu çok önemli bir fırsat. Türkiye'nin ilk akıllı telefon üreticisi Vestel, Avrupa'da kendi teknolojisi ve özgün tasarımıyla akıllı telefon üretme gücüne sahip sayılı firmadan biri" dedi. Vestel'in Manisa'da 1 milyon metrekare üzerine kurulu üretim üssüVestel City'de "müşteri eksenli kişiselleştirilmiş üretim" yapabilme gücüne sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı:
    "Uzak Doğu ülkeleri seri imalatta başarılı ama biz seri imalatımızı kişiselleştirebilme, çeşitlendirebilme gücüne sahibiz. Bu sayede hem iç pazar hem de ihracat ülkelerimizin kültürel ihtiyaçlarına, kullanım alışkanlıklarına özel çözümler geliştirebiliyoruz. Bu da Vestel'i hem bölgesinde hem ülkesinde güçlü bir üretici yapıyor. Vestel, dünyanın en son teknolojilerini şık tasarımla birleştirerek erişilebilir fiyata tüketicisine sunuyor."
    Vestel, Mobile World Congress'te 5 numaralı holdeki, A81 no'lu standında ürünlerini sergiliyor.
İşlem Yapılıyor
X