MWC 2016 Turkcell Planlarını Açıkladı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2016 Turkcell Planlarını Açıkladı!

    MWC 2016 tüm hızıyla devam ederken, Turkcell de gelecek planlarını dünyanın gözünü diktiği MWC 2016'da açıkladı. Detaylar ve daha fazlası haberimizde.


    Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, mobil dünyanın buluştuğu ve mobil ekosistemin en önemli etkinliği olarak kabul edilen Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’nin üçüncü gününde açılış konuşmasını gerçekleştirdi.Turkcell’in bölgesindeki en aktif oyunculardan biri olduğunun altını çizen Kaan Terzioğlu, mevcutta 9 ülkede 72 milyon müşteriye hizmet verdiklerini, yeni dönemde hedeflerinin 100 milyon aboneye ulaşmak olduğunu açıkladı.
    Odak bölgesel büyüme, hedef küresel marka

    Hedeflerine ulaşmak için bölgesel büyümenin önemli olduğunu ifade eden Terzioğlu, Turkcell’in başarılı ürün ve servislerinden örnekler verdi.Turkcell Müzik’te yıllık 200 milyon olan dinleme sayısının 2018 sonunda 4 kat artışla yaklaşık 800 milyona ulaşacağını belirten Terzioğlu küresel marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen BİP’e de sunumunda yer verdi. BİP’in dünya genelinde 189 ülkede kullanıldığına, yaklaşık 6,5 milyon indirme sayısına ulaştığını açıklayan Kaan Terzioğlu, uygulamanın rakiplerinden ayrılan yanlarına değindi.

    Sunumunda BİP ile ilgili detayları paylaşan Kaan Terzioğlu, uygulama ile ilgili bir müjdeyi de paylaştı. Yakın zamanda uygulama üzerinden her yöne sabit ve her yöne mobil numaraları da arama imkanı sunacaklarını belirten Terzioğlu, BİP’i muadilleri arasında bambaşka bir konuma taşıyacak yeni özelliklerini de yakın zamanda lanse edeceklerini duyurdu.
    Katma değerli servisler için olmazsa olmaz bileşenin güçlü altyapı olduğuna dikkat çeken Kaan Terzioğlu Turkcell’in bugün sadece bölgesinde değil, Avrupa’da en iyi şebeke altyapılarından birisine sahip olduğunun altını çizdi. Terzioğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Önümüzdeki dönemde mobilde 375 Mbps genişbant hızını sunacağız. İleride bunu 1000 Mbps seviyesine çıkaracağız. İyi bir altyapınızın olması tek başına yeterli değil. Başarı için müşterinin kalbine de dokunmalısınız. Bu altyapının üzerindeki servisleri nasıl çeşitlendirdiğiniz de en az iyi altyapı kadar önemli. Şu anda bölgesel bir aktör olan Turkcell’in hayali, global servisler yaratarak bu sayede yüz milyonlarca küresel kullanıcı ile bağlantı kurmak ve hedefimize ulaşmak.”
İşlem Yapılıyor
X