HTC One M10 akıllı telefon çok yakında geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    HTC One M10 akıllı telefon çok yakında geliyor

    HTC’nin yeni nesil amiral gemisi bu ay içinde resmi olarak duyurulacak….

    Akıllı telefon pazarında yükseliş devam ederken, özellikle yaklaşık iki haftadır oldukça önemli duyurular mobil pazar için geldi. Geçtiğimiz hafta pazar günü Samsung ve LG, İspanya, Barcelona’da MWCV 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde düzenledikleri etkinliklerle yeni nesil amiral gemilerini gün yüzüne çıkardılar.

    Ayrıca Sony ve Xiaomi de Xperia X Performace ve Mi 5 adındaki amiral gemilerini duyururken, mart ayında da yeni duyuruların geleceğini söyleyebiliriz. Mart ayında duyurulacak olan önemli modellerden bir tanesi de HTC’nin yeni üst seviye modeli One M10 olacak.
    HTC Performe kod ismi ile geliştirilen cihaz beklenirken, geçtiğimiz ay HTC’nin CEO’su Cher Wang, sanal gerçekliğin şu anda akıllı telefonlardan daha önemli olduğunu kaydetmişti. Ayrıca geçtiğimiz hafta da HTC Vive VR geçtiğimiz hafta ön siparişe sunulmuştu.
    İlerleyen dönemde sanal gerçekliği HTC, akıllı telefonlarının bir parçası haline getirmeyi planlıyor. Samsung’un yeni Galaxy S7 amiral gemisi LG G5 modellerin kutusunda sanal gerçeklik gözlükleri de yer alıyor.
    HTC çok yakında amiral gemisini sunacak ve VR’nin de oldukça bu ya da daha sonraki modellerde önemli bir parça haline gelecek.
    Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560x1440piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 820 yonga eti, 12MP arka kamera, 32GB dahili veri kapasitesi, parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.

İşlem Yapılıyor
X