İOS Haftanın Android Uygulamaları - 7 Mart

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android Uygulamaları - 7 Mart




    Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.






    İşte bu haftanın Android uygulamaları

    Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeniAndroid uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
    MSQRD

    İlginç bir uygulama olan MSQRD nihayet Android platformuna da geldi. Henüz Beta aşamasında olan MSQRD, maalesef iOS platformundaki son sürümü kadar zengin değil. 29 MB büyüklüğünde olan uygulama, oldukça eğlenceli.

    :: MSQRD uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    DicePlayer

    Android pazarının başarılı video oynatıcılarından olan DicePlayer, başarılı bir altyazı desteğine sahip. Android cihazından çok sık video izleyen kullanıcılar için başarılı bir alternatif olan DicePlayer, basit bir arayüze sahip.

    :: DicePlayer uygulamasını buaradan indirebilirsiniz.


    Simple Calendar Widget


    Adı gibi basit ve kullanışlı bir takvim uygulaması olan Simple Calendar Widget, Google takvimin önemli rakiplerinden. Yalnızca 1.4 MBbüyüklüğünde olan Simple Calendar Widget, sunduğu kişiselleştirme seçenekleri ile rakiplerinden ayrılıyor.

    :: Simple Calendar Widget uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    Kobo Okuma Uygulaması



    Haftanın okuma uygulaması olan Kobo Okuma Uygulaması, mobil cihazından okuma yapan kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Küçük boyutları ile dikkatleri çekenuygulama, oldukça kullanışlı.

    :: Kobo Okuma Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.



    Pocket



    Daha sonra okumak istediğiniz yazıları çevrimdışı olarak saklamanızı sağlayan Pocket, pazarın en kullanışlı uygulamalarından. Read It Laterfirmasının uygulaması olanPocket, kaliteli bir okuma deneyimi sunuyor.

    :: Pocket uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X