Turkcell Genel Müdürü: BiP ile WhatsApp’ı Geride Bırakacağız

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Turkcell Genel Müdürü: BiP ile WhatsApp’ı Geride Bırakacağız

    Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016’da konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, anlık iletişim platformu BiP ile büyük başarılar elde edeceklerini duyurdu.
    Kaan Terzioğlu, Turkcell Teknoloji Zirvesi 2016’da oldukça iddialı cümleler sarf etti. Geçtiğimiz yıl kullanıma açılan anlık iletişim platformu BiP’in şimdiden 6.7 milyonkişi tarafından kullanıldığını söyleyen Turkcell Genel Müdürü, WhatsApp’ın kurulduktan 1 yıl sonra 1 milyon kullanıcıya ulaşabildiğini fakat BiP’in aynı sürede 6.7 milyon kullanıcıya ulaştığını belirtti.

    Şubat ayının başında 6 milyon barajını geçmeyi başardıklarını söyleyen Terzioğlu, “WhatsApp’ın değeri eğer bugün 19 milyar dolar ise Türkiye’den çıkan bir uygulama neden 1, 2 ya da 3 milyar değere ulaşmasın?” dedi.

    WhatsApp’ın SMS kavramını ortadan kaldırmasının sebebini uygulamanın bedava olmasına değil daha iyi hizmet sunmasına bağlayan Terzioğlu, “Bizim de amacımız BiP ile WhatsApp’tan daha iyi bir hizmet sunup onları geride bırakmak” dedi.



    Bunun dışında 4.5G’de spektrumun neredeyse yarısını aldıklarını belirten Terzioğlu, 4.5G ile kullanıcıların aklını kurcalayan ‘kota’ konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. ‘Herkesin içi rahat olsun, kota yüzünden karşılarına hiçbir sürpriz çıkmayacak’ diyen Terzioğlu, ‘Bu konuyla ilgili hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Yeni paketlerle data başına birim maliyetleri de düşecek’ diyerek sözlerini tamamladı.

    BiP







İşlem Yapılıyor
X