Sony, VR ve 4K Destekli "PlayStation 4.5" Versiyonunu Hazırlıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Sony, VR ve 4K Destekli "PlayStation 4.5" Versiyonunu Hazırlıyor

    Sony, PlayStation 4'teki eksikleri kapatarak çok daha iyi bir sanal gerçeklik ile görüntü desteği sunacak PlayStation 4.5 modelini getirecek.
    Oyun konusunda en rahat çözüm olan konsollardaPlayStation 4 ve Xbox One arasındaki çetin savaşa yeni bir adım geliyor. Daha önce Microsoft tarafından sinyal verilen yeni bir Xbox One'dan sonra bu sefer de özellikle sanal gerçeklik deneyimini arttıracak PlayStation 4.5modelinin gelmesi gündemde.

    Bildiğiniz gibi uzun süredir konuşulan sanal gerçeklik konusunda bu sene birçok model piyasaya çıkacakkenSony tarafında PlayStation VR sanal gerçeklik gözlüğü ile bu sektöre geçiş yapmış ve bu 400 Dolar değere sahip olan gözlük kapış kapış gitmiş, ön satışı 10dk içerisinde tükenmişti.



    Şimdi ise bu sanal gerçeklik deneyimini arttırmak amacıyla PlayStation için geliştirmeler yapmaya karar veren Sony, özellikle PC tarafında rakipleri olan Oculus Rift ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik gözlüklerinin GTX 970 ve üzeri gibi çok iyi sistem istemesinden yola çıkarak bu sektörde kalite bazında geri kalmamak için PlayStation'ı yenileyecek.

    4K görüntü desteği ve VR konusunda çok daha iyi donanıma sahip olması beklenen PlayStation 4.5 modelinin PlayStation 4'ten en büyük artısının bu iki nokta olacağı ve normal oyuncuların PlayStation 4 ile devam edebilecekken sanal gerçeklik kısmına geçmek isteyenlerin PlayStation 4.5 modelini almaları gerekeceği konuşuluyor. Tabii VR desteği PS4'te de devam edecek, fakat PC ile kapışacak bir VR deneyimi için PS 4.5 şart gibi duruyor.


İşlem Yapılıyor
X