Apple iPhone SE Tanıtılıyor - Canlı Yayın

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Apple iPhone SE Tanıtılıyor - Canlı Yayın

    Apple'ın iPhone SE, iPad Pro 9.7 ve yeni MacBook modellerini tanıtmasını beklediğimiz Let Us Loop You In etkinliğini canlı olarak yayınlıyoruz. Canlı yayın saat 19.00'da!

    Apple, genellikle yeni İPad ve MacBook modellerini Mart ayında düzenlediği etkinliklerde tanıtıyor. Bu seneki Let Us Loop You In adlı Appleetkinliğinde, bir de iPhone SE modeli tanıtılacak.




    Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak olan etkinlik, Apple tarafından da yayınlanacak. İngilizce orjinal yayını buradan izleyebilirsiniz.

    Saat 18.50'de başlatacağımız canlı yayında, ilk 10 dakika lansman beklentilerimizden bahsedeceğiz, saat 19.00 itibariyle de Apple lansmanını yorumlamaya ve sizlere çevirmeye başlayacağız.

    iPhone SE, İPad Pro 9.7 inç, iOS 9.3, yeni MacBook ve diğer pek çok olası tanıtılacak ürünle beraber, canlı yayınımızı kaçırmayın. Görüşmek üzere..
    Son düzenleme mehmet karalılar; 21-03-2016, 22:37.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2

    Apple merakla beklenen yeni İPhone modelini az önce gerçekleştirdiği etkinlikle resmen duyurdu. İşte İPhone SE'nin özellikleri ve detayları.


    Birçok Apple hayranının ve yeni akıllı telefon almayı planlayan tüketicinin beklediği an geldi. Applebugün yeni İPhone modeli iPhone SE'yi tüketicilerin beğenisine sundu. Apple özel etkinlikte İPhone SE modeliyle ilgili merak edilen tüm bilgileri açıkladı.

    Daha önce iPhone 6c ve 5se isimleriyle anılan yeni iPhone, iPhone SE ismiyle açıklandı. Son tanıtılan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerine oranlar "bütçe dostu" bir model olacak olan iPhone SE, boyut olarak fiyatıyla paralellik gösterse de donanımıyla oldukça iddialı gibi görünüyor.



    iPhone SE'nin özellikleri
    İşte iPhone SE'nin teknik özellikleri;

    Ölçüler: 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, 113 gram
    Ekran: 4 inç inç, 1136x640 piksel, 326 ppi
    İşlemci: Çift çekirdek 1850 MHz saat hızında çalışan işlemcili Apple A9 yonga seti, M9 yardımcı işlemcisi ve altı çekirdekli PowerVR GT7600
    RAM: 2 GB, 16GB ve 64GB depolama alanı seçenekleri
    Kameralar: 12 MP arka, 5 MP ön kamera, 4K video desteği



    Diğer detaylar
    Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE'nin en az iPhone 6s modeli kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda iPhone 6s ile aynı kameraya sahip.

    iPhone SE bunların yanında CPU performansı konusunda, benzetildiği iPhone 5s'i neredeyse ikiye katlıyor.

    Retina Flaş özelliğine sahip olan cihaz, özçekim çektiğinizde ekranı üç kat daha parlak hale getiriyor.

    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ta da yer alan hızlı 64 bit A9 çipe sahip iPhone SE, daha uzun pil ömrü, daha hızlı wireless, Live Photos ve 4K video özelliklerine sahip ve 12 megapiksel iSight kamera ve Touch ID ile üst seviye bir performans sunuyor.

    iPhone SE'nin tasarımı
    iPhone SE çok sevilen kompakt alüminyum tasarımında mat kesimli kenarlar, gövde renkleriyle uyumlu paslanmaz çelik Apple logosu ve roze altın dahil dört muhteşem metalik renk seçeneği gibi yeniliklerle geliyor.

    Dört inç ekrana sahip en güçlü telefon
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile kullanıma sunulan 64 bit A9 çip sayesinde iPhone SE müşterileri iPhone 5s'e kıyasla iki kat daha hızlı CPU ve üç kat daha hızlı GPUperformansının yanı sıra, enerji verimliliği sayesinde daha iyi bir pil ömrü de elde ediyor. A9 çipe entegre olarak gelen Apple'ın yeni nesil yardımcı hareket işlemcisiM9, iPhone'unuzu tutmanıza gerek kalmadan "Hey Siri" özelliğini kullanma ve adımlarınızı ve mesafeyi ölçmeye yarayan çeşitli fitness izleme özellikleri gibi daha fazla özelliğin her zaman daha düşük güç tüketerek çalışmasını sağlıyor.

    iPhone SE kullanıcıları, iPhone 5s'e kıyasla üç kata kadar daha hızlı Wi-Fi ve%50'ye kadar daha hızlı LTE ile içeriklere daha da hızlı ulaşabiliyor, indirebiliyor ve yayınlayabiliyor. iPhone SE ayrıca, daha iyi uluslararası dolaşım için daha fazla LTE bandı içeriyor ve geniş bantta yüksek kaliteli aramalar için Voice over LTE ve Wi-Fi arama desteği sunuyor.



    Fiyatı ve çıkış tarihi
    iPhone SE modelinin ön siparişleri24 Mart itibariyle başlıyor. Genel satışları ise 31 Mart'ta başlayacak. Cihazın 16 GB modelinin fiyatı ise 399 dolar olarak açıklandı.64 GB modelin fiyatı ise 499 dolar!

    iPhone SE, rose altın da dahil olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olacak.

    Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?
    iPhone SE, Andorra, Arnavutluk, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Guernsey, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Jersey, Kosova, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Maldivler, Malta, Man Adası, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Tayvan, Türkiyeve Yunanistan'da Nisan ayının başında satışa sunulacak
    İşte iPhone SE'nin tanıtım videosu;

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3

      Apple bombalarına devam ediyor. Şimdi sırada İPad Pro modeli var. İşte iPad Pro'nun detayları.


      Birçok Apple hayranının ve merakla beklediği gün geldi. Apple yeni cihazlarını birer birer duyuruyor. Az önce yeni akıllı telefonu İPhone SE yi duyuran Apple, şimdi ise yeni tablet modeli iPad Pro'yu duyurdu.

      Yeni iPad Pro'nun özellikleri
      9.7 inç iPad Pro, 469 gramdan daha hafif ve daha fazla parlaklık, daha geniş renk paleti, daha az yansıtma ve Night Shift modu ve beyaz dengesini dinamik şekilde ayarlayan yeni True Toneekran teknolojisini sunan yeni bir profesyonelRetina ekrana sahip.

      Yeni True-Tone ekrana sahip cihazın bu ekranı 2048 x 2732 piksel değerinde çözünürlük sunuyor.

      Yeni iPad Pro, Live Photos ve 4K video çekmek için yeni 12 megapiksel iSight kamera, 5 megapiksel FaceTime HD kamera ve daha hızlı wireless teknolojileri sunuyor. iPad Pro, ayrıca Apple Kalem ve yeni 9.7 inç iPad Pro'ya uygun tasarlanmış yeni Smart Keyboard'u destekliyor. .



      Dört hoparlörü sayesinde güçlü bir ses çıkışına sahip olacak olan cihaz, uzay grisi, rose altın, gümüş ve altın renk seçeneklerine sahip.

      Yeni İPad Pro'nun performansı
      Yeni iPad Pro sadece 6,1 mm inceliğinde 469 gramdan daha hafif olmasına rağmen, en fazla güç gerektiren görevleri başarabilmeniz için performans, bağlanabilirlik ve çok yönlülük sunmayı vadediyor. Üçüncü nesil 64 bit mimariye sahip, güçlü A9X çip tüm gün dayanan pil ömrü sunuyor.

      Ultra hızlı wireless bağlantı MIMO teknolojisine sahip 802.11ac Wi-Fi, yüzde 50'ye kadar daha hızlı hücresel bağlantıyla daha hızlı LTE Advanced için destek ve her tablet tarafından desteklenen LTE bantlarla nereye giderseniz gidin bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Şimdi yeni iPad Pro'ya doğrudan yerleşik Apple SIM'le 100'den fazla ülke ve bölgede seyahat ederken wireless veri planlarına doğrudan aygıtınızdan bağlanmanız daha da kolay.



      Yeni iPad Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi
      Ekstra rose altın renk seçeneğine sahip olan yeni iPad Pro'nun fiyatları 599 dolardan başlıyor. Bu fiyat cihazın 32GB'lık modeli için geçerli. Cihazın 128 ve 256 GB'lık versiyonları sırasıyla 749 ve 899 dolar fiyat etiketine sahip.

      Cihazın ön siparişleri 24 Mart'ta, genel satışı ise 31 Mart'ta başlayacak.

      Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi
      Yeni iPad Pro ülkemizde ise Nisan'ın başında satışa sunulacak. Ayrıca cihaz 32 GB Wi-Fi modeli için 2.199 TL'den (KDV dahil) ve 32 GB Wi-Fi + Cellular modeli için2.699 TL'den (KDV dahil) başlayan fiyatlara sahip.



      Tüm iPad modellerinin güncel fiyatları;


      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Apple, bugün düzenlediği etkinlikte Apple Watch için yeni kayışlarını tanıttı. İşte Apple Watch'ı çok daha şık bir saat haline getiren kayışlar!

        Apple, bugün düzenlediği etkinlikte yeni iPhone SE ve 9.7 inçlik iPad Pro'nun yanı sıra Apple Watch için yeni kayışlarını tanıttı.




        Etkinlik sırasında sahneye çıkan Tim Cook yaptığı açıklamalar sırasında, Apple Watch'ın akıllı saat pazarında liderliğini koruduğunu belirti. Apple Watch için satışa sunulan yeni kayışlar, şık tasarımı ile dikkat çekiyor.



        Tim Cook, Apple Watch kullanıcılarının üçte birinin belirli aralıklarla kayışları değiştirdiğini belirtti. Yedi farklı renkte gelecek olan ilkbahar serisi kayışlar, naylon dokuma yapısında dört katmandan oluşuyor.

        Apple Watch Fiyatı Düştü!
        Apple Watch fiyatında ise indirime giden Apple, 349 dolar olan satış fiyatını299 dolar seviyesine çektiğini açıkladı. Fiyat farkı, Türkiye Apple Store'da güncellendi ve 42 mm uzay grisi model şuanda 1.299 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.



        Yeni bir akıllı saat tanıtmadan Apple'ın fiyatı aşağı çekmesi, kullanıcılar tarafından ilginç karşılandı. Ancak analistler, uzun süredir Apple'ın bu fiyata odaklandığını belirtiyorlardı.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5

          Apple‘ın en yeni set üstü kutusu, bugün yayınlanacak tvOS 9.2 güncellemesi ile oldukça faydalı olarak nitelenebilecek yeni özellikler kazanıyor. Söz konusu yenilikler arasında göze ilk çarpan ise Siri ile sesli dikte özelliği oluyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar App Store’da arama yaparken veya bir form doldururken TV ekranında beliren klavyeyle cebelleşmekten kurtulacak.
          Dördüncü nesil Apple TV sahipleri, tvOS 9.2 güncellemesi sayesinde iCloud Photo Library’ye de erişim fırsatına kavuşuyor. Böylelikle iPhone, iPad veya Mac üzerinden Apple’ın bulutuna yüklenen fotoğrafları televizyon ekranında görüntülemek de mümkün oluyor.
          Bluetooth klavye desteği de, en yeni tvOS sürümünün dördüncü nesil Apple TV’ye kazandırdığı dikkat çekici yeniliklerden biri olarak aradan sıyrılıyor. Set üstü kutusundaki uygulamaları klasörlerde gruplama imkanını sunan güncelleme, Apple TV’ye Podcast uygulamasını da getiriyor. Şirketin birkaç aydır beta testlerini sürdürdüğü tvOS 9.2, bugün itibarıyla tüm dördüncü nesil Apple TV sahipleri tarafından indirilebilecek.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Görsel: The Verge Apple, yeni iPhone SE ve 9.7 inç iPad Pro’yu tanıttığı etkinliğinde, iPad’e dair bazı önemli bilgileri paylaşmayı da ihmal etmedi. Apple’ın tabletleri için hazırlanan toplam uygulama sayısının 1 milyonun üstüne çıktığı açıklanırken, söz konusu eşiğin geçilmesi Apple’ın tablet ekosisteminin ne kadar sağlam olduğunun ve büyümesini sürdürdüğünün bir göstergesi olarak nitelendi.
            App Store’da 1 milyon uygulama sayısı 2013’ün sonlarında geçilirken, söz konusu uygulamaların sadece yarısı iPad’i destekliyordu. Aradan geçen iki yılın ve birkaç ayın sonunda, söz konusu uygulamaların sayısı ikiye katlanmış oldu.
            İlk versiyonu 2010’da piyasaya çıkan iPad, artık neredeyse altı yaşında bir ürün. App Store’da 1 milyon uygulama barajı geçildiğinde, iPhone da altı yaşında bir üründü.
            iPad uygulamaları, tabletini dizüstü bilgisayarlara rakip olabilecek bir kreativite aracı olarak sunma konusunda halen mücadele eden Apple’ın elindeki en önemli kozlardan biri durumunda. Uygulamaların sayısının sürekli artması da, Cupertino merkezli şirkete bu mücadelede önemli destek sağlıyor.

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X