PlayStation VR Oyun Listesi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    PlayStation VR Oyun Listesi

    PlayStation 4 ile beraber kullanılan sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR 80’den fazla oyunda kullanılabilecek. PlayStation VR oyunlarının listesi sizlerle.



    Sony’nin 400 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken PlayStation VR, yoğun ilgi nedeniyle stoklarını tüketmişti. Ön siparişlerinde patlama yaşananPlayStation VR ile oynanabilecek oyunlar da belirlndi.

    IGN’in yayınladığı listeye göre PlayStation VR ile 80’den fazla oyun oynanabilir olacak. EVE: Valkyrie, Project Cars ve Ark: Survival Evolved gibi ünlü oyunlarında yer alması PlayStation VR sahiplerini oyun arama derdinden kurtaracak gibi gözüküyor.




    PlayStation VR Oyunları:
    100ft Robot Golf

    Ace Combat 7

    Adrift

    Albino Lullaby

    Allison Road

    Apollo 11 VR Experience

    Aquarion Evol

    Ark: Survival Evolved

    Atom Universe

    Bad Bird

    Battlezone

    Chernobyl VR Project

    Classroom Aquatic

    Crystal Rift

    Cult County

    Cyber Danganronpa

    Dead or Alive Xtreme 3

    Dead Secret

    Distance

    Dreams

    Eagle Flight

    Earthlight

    Eclipse

    EVE: Valkyrie

    Fated

    Final Fantasy 14 (demo)

    Futuridium VR

    The Gallery: Six Elements

    GNOG

    Godling

    Golem

    Gran Turismo Sport

    Harmonix Music VR

    Headmaster

    Hyper Void

    Job Simulator

    Joysound VR

    Jurassic Encounter

    Kitchen

    Loading Human

    Megaton Rainfall

    Mind: Path to Thalamus

    Mortal Blitz VR

    Omega Agent

    Paranormal Activity VR

    Pollen

    Project Cars

    Psychonauts in the Rhombus of Ruin

    QUBE

    Rez Infinite

    RIGS

    Robinson: The Journey

    Rush of Blood

    Snow

    Star Wars Battlefront VR Experience

    Summer Lesson

    SuperHyperCube

    Tekken 7

    The Assembly

    The Deep

    The Getaway: London Heist

    The Hum: Abductions

    The Mars 2030 Experience

    The Modern Zombie Taxi Co.

    The Occasional Encounter

    The Playroom

    Thumper

    Thunderbird

    Trackmania Turbo

    Unearthing Mars

    Until Dawn: Rush of Blood

    Vector 36

    VEV: Viva Ex Vivo

    Visage

    VizionEck

    War Thunder

    Wayward Sky

    White Day

    World of Diving

    World War Toons

    Xing: The Land Beyond
    Son düzenleme mehmet karalılar; 23-03-2016, 22:00.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Yonga seti üreticisi olarak bilinen Qualcomm, gelişen Sanal Gerçeklik (VR) sektörü için yeniliklerini duyurdu. İşte Qualcomm Snapdragon VR geliştirme kiti hakkındaki detaylar.



    Qualcomm, yeni sanal gerçeklik (VR) yazılım geliştirme kitini (SDK) duyurdu. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, çevresel VR deneyimlerini desteklemek üzere tasarlanmıştı.

    Şimdi ilk kez, Snapdragon VR SDK ile optimum VR deneyimi sunmak için birçok yeni teknoloji desteklenecek.

    Qualcomm Snapdragon VR kiti içerisinde; DSP algılayıcı tümleştirme, Hareketten fotona hızlı dönüşüm, Lens doğrulama ile stereoskopik render, VR katmanlaştırma ve Enerji yönetimi yer alıyor.

    DSP algılayıcı tümleştirme ile Snapdragon 820'deki yerleşik teknolojilerin genişliği tam anlamda kullanılarak, jiroskop ve ivme ölçelerler yardımı ile daha duyarlı bir hareket algısı oluşturulabiliyor.

    Hareketten fotona hızlı dönüşüm ile 3D alanındaki gecikmeler %50'ye varan oranda azaltılıyor.

    Lens doğrulama ile stereoskopik render ile video ve grafiklerde VRdeneyimini üst seviyeye çekmek için renk düzeltme özelliği devreye giriyor.

    Enerji yönetimi sayesinde ise CPU, GPU ve DSP bölümlerindeki güç tüketimini minimuma indiriyor.

    Duyurulan bu teknoloji; oyun, 360 derece VR videolar ve etkileşimli eğitim ve eğlence programları gibi uygulamalar için sanal gerçeklik deneyimini oldukça artıracak.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Ünlü yetişkin içerik odaklı Pornhub sitesi, sanal gerçeklik (VR) kervanındaki yerini aldı. Pornhub VR bölümünde yetişkin içerikli VR filmler, yayınlanmaya başladı.



      Sanal gerçeklik teknolojisi geliştikçe, sanal gerçeklik odaklı içerik sayısı da hızla artmaya devam ediyor. Oculus Rift ve PlayStation VR ile oyun sektöründe başlayan sanal gerçeklik hareketi, Samsung Gear VR veGoogle'ın düşük bütçeli Cardboard'u ile mobile de taşınmıştı. Şimdi isePornhub, VR işine girdiğini duyurdu.



      Ünlü yetişkin odaklı içerik üreten Pornhub, sitesi üzerinde VR bölümü oluşturdu. Pornhub VR bölümünde 180 derece ve 360 dereceli yetişkin içerikleri ücretsiz olarak sergiliyor.



      Pornhub VR videoları bilgisayarda çalıştığı gibi Google Cardboard,Samsung Gear VR ve Oculus Rift ile de çalışıyor. Tam anlamı ile VRdeneyimi yaşamak için VR gözlüklerini tercih etmek gerekiyor. Bilgisayarda sadece aynı YouTube 360 derece videolarda olduğu gibi mouse yardımı ile etrafa bakabiliyorsunuz.


      Eğer Cardbord'unuz yoksa Pornhub'ın VR bölümü şerefine dağıttığı 10 binücretsiz Cardboard kampanyasından yararlanabilirsiniz.








      @mehmetkarahanlı@

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Oculus’un VR çözümü Oculus Rift’in son sürümü kullanıcılara sunuluyor. Şirketin kurucusu Palmer Luckey yaptığı açıklamada ürünün gün itibariyle kullanıcılarla buluşacağını ifade etti.



        Oculus VR şirketinin yeni sanal gerçeklik cihazı olan Oculus Rift’in daha önceki açıklamalarda 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sürüleceğiaçıklanmıştı.

        Şirketin kurucusu Palmer Luckey şimdi yaptığı açıklamada ise ürünün bugün itibariyle kullanıcılarla buluşacağını açıkladı.


        Kickstarter’ın da vermiş olduğu destekle, henüz piyasaya çıkmadanDeveloper Kit’ine sahip olan cihazın ön siparişleri Mart 2013’ten itibaren başlamıştı.

        Ağustos 2012’de Kickstarter desteği ile başlatılan kampanya kısa sürede çok fazla kullanıcının ilgisini çekmiş, kampanya sonunda 2 milyon 437 bin dolar toplamayı başarmıştı.

        İlk aşamada ön sipariş veren kullanıcılara iletilecek olan cihazlar,önümüzdeki hafta tüm kullanıcılara sunulacak.



        Oculus Rift’in ön siparişini vermek isteyen kullanıcıların, Oculus'un web sitesinden hala ürünün ön siparişini verme imkanı bulunuyor.

        Slash Gear'da yer alan habere göre, ürünün ABD merkezli 599 dolardan satışa sürülmesi bekleniyor.


        İki adet 7 inçlik LCD Display’den meydana gelen VR cihazın ağırlığı kontrol ünitesi haricinde şu anki donanımıyla 370 gram olarak gözüküyor.

        Cihazda kulaklık ve hoparlör çözümü bulunmamasını takiben, kullanıcılar kendi kulaklıklarını cihazda aktive edebiliyorlar.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5

          Microsoft geleceğin teknolojisi olarak gördüğü HoloLens ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. HoloLens sayesinde filmlerde gördüğümüz gibi hologram aracılığıyla iletişim kurmak mümkün mü?




          HoloLens tanıtıldığı günden bu yana çok ses getirmişti. Peki sunduğu deneyim ile geleceğe yön vermeyi planlayan HoloLens neler yapabiliyor? 10 yıl sonra HoloLens’i hayatımızın hangi alanlarında görebileceğiz?

          Microsoft yayınladığı yeni video ile hologramlar aracılığıyla iletişim kurmanın nasıl işlediğini anlatıyor. HoloLens beraberinde getirdiğiHoloportation isimli bir özellik ile gelecekte iletişimde çığır açmayı planlıyor.



          Holoportation sayesinde odadaki kişilerin çeşitli cihazlar yardımıyla 3D modeli çıkartılıyor. 3D modeller konuştuğunuz kişinin kullandığıHoloLens’e gönderiliyor ve oluşturulan görseli odanın içerisinde görebiliyorsunuz.


          Microsoft, HoloLens’i geliştiricilere özel olarak 3000 dolardan satışa çıkarmıştı. Önünde uzun bir geliştirme süreci olan cihaz şimdiden beklentileri yükseltti. 10 yıl sonra belki de çok daha gelişmiş bir holoportation ile karşılaşabiliriz.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Bu Türkiye fiyatı bile değil daha.

            Amazon İspanya, PlayStation markası adı altında çıkacak olan en yeni teknoloji parçasını, Playstation VR’ı 1,300 TL fiyat etiketi ile listeledi. Sizlerin de görseline hemen aşağıdan göz atabileceğiniz bu cihazın çıkış tarihi ise 13 Ekim 2016 olarak görülmekte.



            Ürünün İspanya satış fiyatı böyleyken, Türkiye’ye geldiğinde görebileceğimiz fiyatı bizler henüz tahmin edemiyoruz. Fakat bana soracak olursanız bir sanal gerçekçilik cihazı için 1,300 TL vermekbence pek de akıllıca bir hareket değil.

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X