Turkcell 4.5G Tarifeleri Belli Oldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Turkcell 4.5G Tarifeleri Belli Oldu

    Turkcell 4.5G Tarifeleri Belli Oldu

    1 Nisan tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılacak olan 4.5G için Turkcell resmi olarak tarife fiyatlarını ve özelliklerini tanıttı.

    4.5G destekleyen operatörlerden birisi de Turkcell olurken Turkcell tarafından yapılan açıklamalarda 4.5G internet tarifeleri ve ücretleri resmi olarak açıklandı. Uzun süreden beri beklenen yeni internet için GSM operatörlerinin nasıl tarife hazırlayacağı ve tarifelerin ne kadarlık bir fiyat üzerinden Kullanıma sunulacağı merak edilirken Turkcell için bu konudaki tüm soru işaretleri giderildi. Turkcell tarafından yapılan açıklamalarda tarife fiyatları ile oldukça rekabet yaratacağı görülürken en düşük paket 39 Türk Lirası olarak belirlendi.
    Turkcell tarafından yapılan bu açıklamada düşük internet kotası isteyen kullanıcılara yönelik paketlerin hazırlandığı görülürken 2GB, 4GB ve 6 GB olarak 3 farklı paketin kullanım sunulacağı belirtildi.
    Paketlerin fiyatları sıralı olarak 39 Türk Lirası, 49 Türk Lirası ve 59 Türk Lirası olarak belirlenirken daha yüksek kota isteyen kişiler için 10 GB’tan başlayarak 50 GB’a kadar çıkan paketlerde mevcut. Paketler için en düşük ücret 79 Türk Lira ödenmesi gerekirken paketlerdeki maksimum rakam 149 Türk Lirası.
    Kişilerin istediği özelleştirmeleri yapabileceği paketlerde özellikle yurtdışı kullanımlarında da ek ücretin ödenmesi gerekiyor. Yurtdışında 4.5G ile kullanmak isteyenlerin günlük olarak 9.90 Türk Lirası ödemesi gerekiyor.
    Hazırlanan paketler ise şöyle;


İşlem Yapılıyor
X