İOS Android Studio 2.0 Sürümü Yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Studio 2.0 Sürümü Yayınlandı


    Google, uygulama ve oyun geliştiricilere büyük kolaylık sağlayacak yeni programlama aracı Android Studio 2.0'ı indirmeye sundu. Android Studio 2.0 indirme linki ve diğer detaylar




    Geliştiricilere daha kolay ve modern bir uygulama geliştirme alanı oluşturmak isteyen Google, geçtiğimiz yıl kasım ayında bu yönde ilk adımı atarak Android Studio 2.0’ın önizleme sürümünü geliştiriciler için yayınladı.Google arayı çok açmadan bu defa Android Studio 2.0’ın kararlı sürümünü indirmeye sundu



    Google’ın programlama aracına dahil ettiği önemli yeniliklerin başında“Anında Çalıştır” özelliği geliyor. Geliştiriciler yeni Android Studio ile birlikte uygulama üzerinde kod değişimlerinin etkisini anında görebilecek.
    Android Studio 2.0’a eşlik eden yeni Android Emulator önceki emulatore göre üç kat daha hızlı çalışıyor. Yeni emulator ayrıca cihaza veri akışını on kat daha hızlı gerçekleştirebiliyor.

    Android Studio 2.0 ile birlikte geliştiriciler yazdıkları uygulamayı geniş bir Android cihaz yelpazesinde test ederek uygulama kalitesinde iyileştirmeler sağlayabilecek.
    GPU Debugger özelliği ise OpenGL ES tabanlı oyun ya da uygulamaları an be an kayıt altına alıyor. Bu sayede GPU akışı analizini test eden geliştirici sorunları anında müdahale edebilecek. Eğer bir geliştiriciyseniz 1.1GB büyüklüğündeki Android Studio 2.0’ı buradan indirebilirsiniz.


İşlem Yapılıyor
X