İOS Microsoft, iOS için Klavye Geliştirdi!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Microsoft, iOS için Klavye Geliştirdi!



    Microsoft geçen ay Android kullanıcılarının hizmetine sunduğu Hub Keyboard adlı klavye uygulamasını bu defa iOS platformu için yayınlandı.



    Microsoft, Android ve iOS tarafındaki yoğun kullanıcı kitlesini hedef alan uygulamalar yayınlamayı sürdürüyor. Yazılım devinin şubat ayında Androidkullanıcıların hizmetine sunduğu “Hub Keyboard Önizleme” adlı klavye uygulaması bu defa iOS platformu için kullanıma sunuldu.










    Android kullanıcılarıyla önizleme sürümünde tanışan uygulama, iOS tarafına 1.0 numaralı sürüm yani daha kararlı bir yapıda yayınlandı. Ancak buna rağmen klavyenin Android sürümü daha fazla fonksiyon taşıyor. iOSkullanıcıların ücretsiz olarak yararlanacağı klavye uygulaması, günlük kullanımda sık sık e-posta veya kısa mesaj yoluyla bilgi paylaşan kullanıcılar için ideal bir kullanım kolaylığı sunuyor.

    Office 365 hesabı kullanarak Onedrive ve SharePoint belgelerine, ayrıca rehber kayıtlarına erişebilen klavye içerik gönderimini kolay bir hale getiriyor. Çeviri özelliği de bulunan klavye içerik kopyala-yapıştır noktasında ise Android sürümü kadar fonksiyonlu değil.

    Microsoft bünyesinde çalışan ve daha çok deneysel çalışmalar sergileyen“Garage Group” tarafından geliştiren Hub Keyboard şimdilik sadece İngilizce dil desteğine sahip. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre dil desteğinin artırılması noktasında çalışmalar sürüyor. Hub Keyboard klavye uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X