İOS Google Play Filmler Android Uygulaması Apk indir

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Google Play Filmler Android Uygulaması Apk indir



    Google Play Filmler Apk indir
    Google play filmler, Android işletim sistemi ile çalışan telefonlar veya tabletlerden izleyebilmeniz için film kiralama ve satın alma uygulamasıdır. Google play filmler uygulaması sayesinde vizyona girmiş olan son filmleri izleyebilirsiniz. Son filmlerin yanı sıra eski filmleri de kiralayarak veya satın alarak izleyebilirsiniz. Tarzınız olan filmleri kiralayarak veya satın alarak tabletlerinizden ve Android işletim sistemi olan cep telefonlarınızdan rahatlıkla izleyebilirsiniz.

    Google play filmler uygulaması ile piyasadan satın alacağınız filmleri daha düşük bir ücret karşılığında dilerseniz kiralayabilir, dilerseniz satın alarak izleyebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip olan cep telefonlarınızın veya tabletlerinizin yanı sıra Chromecast bağlı aracı ile HD kalitedeki Televizyonlarınızda izleyebilirsiniz. Kiraladığınız veya satın aldığınız filmleri başka hiçbir uygulamaya veya internet bağlantısına ihtiyaç duymadan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bu kolaylıklar sayesinde dilediğiniz yerden dilediğiniz zamanlarda filmlerinizi izleyebilirsiniz. Evinizden, iş yerinizden, seyahat esnasında rahatlıkla izleyebilirsiniz.

    İnternet üzerinden arama motoruna Google play filmler Android uygulaması indir yazarak uygulamayı cep telefonlarınıza veya tabletlerinize indirebilirsiniz. Hiçbir ücret ödemeden uygulamaya kolayca sahip olabilirsiniz. İndirmiş olduğunuz uygulamaya eklenmiş olan filmleri dilediğiniz zaman indirebilirsiniz.

    Ayrıca siteye eklenmemiş fakat vizyona girmiş olan filmleri listenize ekleyerek siteye eklendiği zamanlarda anında kiralayabilir veya satın alabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde artık piyasadan film almadan veya kiralamadan kolaylıkla filmlerinizi izleyebilirsiniz. Bozulması doğal olan cd gibi arşivlerinize gerek kalmadan dilediğiniz zamanlarda izleyebilirsiniz.




    DOSYALAR


İşlem Yapılıyor
X