İOS Android Araba Sürme Simülasyonu Oyunu Apk indir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Araba Sürme Simülasyonu Oyunu Apk indir


    Driving School 2016 Apk indir
    Akıllı cep telefonlarının ve tabletlerin hayatımıza girmesiyle birlikte artık birçok işlemi mobil cihazları kullanarak rahatlıkla gerçekleştirebiliyoruz. İletişim aracı olarak kullanılan akıllı telefonlar son zamanlarda birçok kişi için güzel bir eğlence aracı durumuna gelmiştir. Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanıcılar farklı özelliklerdeki oyunları kısa sürede indirerek birbirinden eğlenceli saatler geçirebiliyorlar.

    Cep telefonunda oyun oynamayı seven kişilerin son zamanlarda yaygın olarak takip ettiği ve oynadığı oyunlardan bir tanesi de Driving School 2016 oyunudur. Oyunun özelliklerinden bahsetmeden oyunun nasıl indirileceğini kısaca açıklayalım. Android işletim sistemli cihazlarda Google Play Store'a erişim sağladıktan sonra arama kısmına Driving School 2016 apk indir yazarak sorunsuz bir şekilde oyunu cihazınıza kurabilirsiniz. Sonrasında ise oyunu açarak araç kullanmanın tadına varabilirsiniz.

    Driving School 2016 oyunu kamyon, binek araç ve otobüs gibi farklı özelliklere sahip araçların kullanıldığı güzel bir simülasyon oyunudur. Oyun, kullanıcılarına araç kullanma deneyimlerini cadde, sokak, köy ve açık alan gibi farklı yerlerde yaşamaları için güzel olanaklar sunuyor. Oyunda araç kullanmayı öğrenirken, aynı zamanda görevleri yaparak ileriki seviyelere kadar çıkmam mümkündür. Ayrıca araçların tamamı kullanıcılar tarafından farklı vites seçenekleriyle kullanılabiliyor. Yani istenilen araç hem otomatik hem de manüel vites tercih edilerek kullanılabiliyor. Araç kullanmayı seven ve bu eylemi dijital ortamda gerçekleştirmek isteyen kişiler bu uygulamayı cihazlarına kurarak rahat bir şekilde oyunlarını oynayabilirler.




    DOSYALAR

İşlem Yapılıyor
X