İOS Haftanın Android Uygulamaları - 18 Nisan

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android Uygulamaları - 18 Nisan



    Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.



    İşte bu haftanın Android uygulamaları

    Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanınAndroid uygulamaları.
    N Launcher-Android N Launcher

    Android işletim sisteminin en yeni hali olan Android N tabanlı bir launcherolan N Launcher-Android N Launcher, Android cihazını kişiselleştirmekisteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

    :: N Launcher-Android N Launcher uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    Trampa - Takas Ticareti

    Lokasyon bazlı bir takas uygulaması olan Trampa - Takas Ticareti, "Birinin çöpü, diğerinin hazinesi olabilir." felsefesi ile karşımıza çıkıyor. Yalnızca 14 MB büyüklüğünde olan Trampa, kaliteli yerli uygulamalardan.

    :: Trampa - Takas Ticareti uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Always On Display From S7 G5

    Samsung Galaxy S7 ve LG G5 modellerinde gördüğümüz "Always On" yani "her zaman açık" ekran özelliği Always On Display From S7 G5 ile Android cihazınıza geliyor. Yalnızca 1.9 MB büyüklüğünde olan uygulama, AMOLEDekranlarda daha verimli çalışıyor.

    :: Always On Display From S7 G5 uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


    Petle

    Hayvanseverleri buluşturmayı amaçlayan bir platform olan Petle, sahipsiz veya yuva arayan hayvanlar için başarılı çözümler sağlıyor. Sadece 8.5 MBboyutlarında olan uygulama, özellikle hayvanseverler için çok kullanışlı.

    :: Petle uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Otomobil Teknik Yardım ve 2.El

    Otomobil odaklı bir sosyal ağ olan Otomobil Teknik Yardım ve 2.El, arabalar konusunda teknik bilgiler de veriyor. Yerli bir uygulama olan Otomobil Teknik Yardım ve 2.El, yalnızca 5.7 MB büyüklüğünde.

    :: Otomobil Teknik Yardım ve 2.El uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X