İOS 2016'da En Çok Hangi Uygulama İndirildi?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS 2016'da En Çok Hangi Uygulama İndirildi?

    2016'da En Çok Hangi Uygulama İndirildi?

    Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılan uygulamalar üzerinden yapılan araştırmalarda 2016 yılında en çok Facebook Messenger uygulamasını indirildiği görüldü.

    Android işletim sistemlerinde Google Play üzerinden yapılan uygulama indirme işlemlerinde 2016 yılının ilk çeyreğine dair veriler paylaşıldı. Yapılan resmi açıklamalarda ilk 20 uygulama hakkında net bilgi sahibi olmamız mümkün olurken listenin ilk sırasında Facebook Messenger yer aldı.
    İki milyonu aşkın uygulamanın yer aldığı Google Play Store'da birinciliği bırakmayan Facebook Messenger'ı takip eden diğer uygulama ise Facebook oldu. Bu açıdan bakıldığında akıllı telefonlarda en çok Facebook ve Facebook sohbet uygulamasının kullanıldığı görülürken Google Play üzerindeki uygulama sayısının da giderek arttığı görüldü. Konuyla ilgili hazırlanan istatistiklerde sistemde yer alan uygulama sayısına dair veriler şöyle;

    2016’nın ilk çeyreğinde 11.1 milyar uygulamanın indirildiği öğrenilirken özellikle 2015’in aynı dönemine göre bu oranda yüzde altılık bir artış olduğu görüldü. En çok indirilen uygulamalar arasında her ne kadar Facebook ve sohbet uygulaması yer alsa da kullanıcılar uygulamalardan daha ziyade oyunlara ilgi gösteriyor.
    En çok indirilen uygulamalar ise şöyle;
    Facebook Messenger
    Facebook
    Snapchat
    candy Crush Jelly Saga
    Pandora
    Color Switch
    Instagram
    Piano Tiles 2
    Netflix
    Youtube Music
    Google Photos
    Whatsapp
    Spotify
    Super-Bright LED Flashlight
    Kik
    Wish
    Subway Surfers
    360 Security
    Pinterest
    Musical.ly

İşlem Yapılıyor
X