iPhone Otomatik Düzeltme Sorunu Çözülüyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iPhone Otomatik Düzeltme Sorunu Çözülüyor!

    iPhone Otomatik Düzeltme Sorunu Çözülüyor!

    iPhone kullanıcılarının en çok şikayet ettiği ve rahatsız olduğu konulardan birisi olan otomatik düzeltme ile ilgili gelişme yaşandığı öğrenildi. İşte bu probleme karşı alınacak önlemler.

    Apple tarafından üretilen ve kullanımı yaygın olan iPhone'larda en çok yaşadığı sorunlardan bir tanesi de mesajlaşmalarda yazılan kelimelerin otomatik olarak düzeltilmesiydi. Pek çok kelimede ciddi sıkıntıların olması ve karşı tarafa bu kelimelerin gönderilmesi kullanıcılar için sıkıntı yaratırken bu konuda alınan önlemler ile birlikte bu tür sorunların ortadan kaldırılacağı belirtildi.
    Yeni Patent Alındı
    iPhone teknik özellikleri bakıldığında oldukça yüksek donanımlara sahip olsa da bu kadar küçük bir sorunun hala çözülememesi Apple için de ciddi bir sıkıntı yaratırken geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda Apple’ın bu konuda yeni bir paten satın aldığı öğrenildi.
    Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre yeni sistemde kullanıcılara kelimeler farklı renkler ile gönderilecek. Özellikle karşı taraf tarafından gönderilen fakat sistem tarafından düzeltilen kelimelere yapılacak renkli vurgular sayesinde kişiler karşı tarafın ne demek istediğini daha net bir şekilde anlayabilecek.
    Farklı renkli kelimelerin üzerine dokunulduğunda üstelik kelimenin diğer alternatifleri de görüleceği için bu konuda herhangi bir iletişim sorunu yaşanmayacak. Apple tarafından şu an çalışmaları yapılan yeniliğin yeni işletim sisteminde kullanılması beklenirken bu konudaki tahminler iOS 10’da bu sistemin yer alacağı şeklinde.

İşlem Yapılıyor
X