iOS 9.3.2 Gece Modu İle Geldi! Peki, Gece Modu Nedir?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 9.3.2 Gece Modu İle Geldi! Peki, Gece Modu Nedir?

    iOS 9.3.2 Gece Modu İle Geldi! Peki, Gece Modu Nedir?

    Apple iOS işletim sisteminin yeni bir versiyonunu daha yayınlandı.

    Yayınlanan versiyon iOS 9.3.2 olurken pek çok düzeltme ve güvenlik geliştirmeleri bu versiyon ile sunuldu. Mart 2016 tarihi itibariyle iOS 9.3 sürümü kullanılmaya başlanırken bu tarihten itibaren pek çok güncelleme yayınlanarak yeni sürüm üzerinden düzenlemeler yapıldı.
    Apple tarafından yapılan son açıklamada ise iOS işletim sisteminin yeni bir sürümünün daha kullanıma sunulduğu belirtildi. iOS 9.3.2 sürümü olan bu yeni sürüm ile birlikte kullanıcıları pek çok yenilik bekliyor. Yeni sürümde özellikle gece modu ve düşük güç kullanım modunun ön planda olduğu görülürken bu yeni özellikler ile birlikte kullanıcılar telefonlarına çok daha etkili bir şekilde kullanma imkanı elde edecek.
    Özellikle geçtiğimiz günlerde elde edilen bilgiler doğrultusunda yeni sürümde gece modu gibi pek çok özelliğin yer alacağı öğrenilirken bu doğrultuda beklentiler boşa çıkmadı ve yeni versiyon ile birlikte bu özellikler kullanıma sunuldu.
    Android'in yeni sürümünde de yer alacak gece modu Apple tarafından Android'e göre çok daha erken bir tarihte kullanıcılara sunulmuş durumda. Gece modunda beyaz renkler yerine daha çok siyah renkler kullanılırken özellikle gece telefonun kullanımı çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu durum özellikle karanlık ortamlarda telefonun kullanılması sırasında telefondan daha fazla ışık çıkmasını önlediği gibi telefon kullanımının gözleri yormasını da önlüyor. Bilgisayardaki pek çok uygulama ve programlarda da benzer gece modu özelliği bulunuyor.

İşlem Yapılıyor
X