Note 6 Gelmeden Note 7'ye Geçilebilir!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Note 6 Gelmeden Note 7'ye Geçilebilir!

    Note 6 Gelmeden Note 7'ye Geçilebilir!

    Samsung tarafından önümüzdeki günlerde Samsung Galaxy Note 6 modelinin kullanıma sunulması beklenirken bu konuda farklı bir gelişme yaşandı.


    Samsung tarafından Samsung Galaxy S7 serilerinin ardından Note 6 versiyonun da kullanıma sunulması beklenirken bu konuda yabancı basında yer alan haberlerde oldukça ilginç bir iddia yer aldı. Belirtilen bilgilerde Samsung tarafından alınan yeni karar dahilinde Samsung Note 6 versiyonunun kullanıma sunulmayacağı onun yerine direk Samsung Note 7 versiyonunun piyasaya sunulacağı belirtildi.

    Note 6 Neden Atlanacak?

    Bu kararın alınmasında ki gerekçe ise Samsung Galaxy S7 serisi ile Note 7 serisinin aynı bir şekilde ilerlemesinin sağlanması. Bugüne kadar Samsung Note serisi Galaxy serisine göre bir geriden giderken bu durumu eşitlemek isteyen Samsung'un Galaxy Note 7 ile birlikte şartları değiştirmesi bekleniyor.

    Gündeme gelen bu konunun ardından Samsung cephesinden herhangi bir açıklama yapılmazken önümüzdeki aylarda tanıtımı yapılarak satışa çıkarılması beklenen cihazın kullanıcılar ile nasıl buluşacağı merak edilmeye başlandı.

    İsim üzerinden gündeme getirilen iddiaların yanı sıra cihazda pek çok farklı özelliğin yer alacağı bugüne kadar gündeme getirilmişti.

    Samsung Galaxy S7 serisinin yanında Note 6 versiyonunun eski bir cihaz olarak algılanabileceği ve böyle bir algının yaratılmaması adına bundan sonraki süreç içerisinde hem Note sürümlerinde hem de Galaxy serilerinde aynı numaranın kullanılmasına karar verildiği belirtildi.
İşlem Yapılıyor
X