iPhone için En İyi Futbol Uygulamaları

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iPhone için En İyi Futbol Uygulamaları

    EURO 2016 turnuvası yaklaşırken futboldan kopmamak isteyen iPhone kullanıcılarına özel uygulamaları bir araya getirdik. İşte iPhone için en iyi futbol uygulamaları.


    Her ne kadar son dönemde futbol takımları büyük eleştirilere maruz kalsa ve o heyecan eskisi gibi kalmamış olsa da, bir çoğumuz için tamamen vazgeçilemeyen bir spor haline geldi. Bizde yaklaşan EURO 2016 öncesinde iPhone kullanıcılarının futbolu en iyi şekilde takip edebilmeleri için iPhone için En İyi Futbol Uygulamaları listesini hazırladık.
    Şimdi gelin, bu uygulamalara hep birlikte bakalım!



    UEFA EURO 2016 Official

    Fransa’da düzenlenecek olan ve 10 Haziran 2016 tarihinde Fransa - Romanya mücadelesi ile başlayacak olan EURO 2016 turnuvası 1 ay sürecek. Sizde 10 Haziran - 10 Temmuz arasında yaşanacak olan bu heyecana ortak olmak istiyorsanız, UEFA EURO 2016 resmi uygulaması ile akıllı telefonunuzdan olan biteni anlık olarak takip edebilirsiniz.
    UEFA EURO 2016 uygulamasını indirmek için tıklayın.





    Airbnb

    Eğer Euro 2016 heyecanını yerinden takip etmek için Fransa'ya gidiyorsanız kalacak yer ayarlamayı unutmayın. Bu konuda size yardımcı olacak olan Airbnb uygulaması ile, iPhone'a bile gerek kalmadan Apple Watch’unuzdan adresinizi ve ev sahibiyle mesajlarınızı takip edebilirsiniz.
    Airbnb uygulamasını indirmek için tıklayın.




    Eurostar Trains


    Fransa'ya gitmek için uçak tercih etmiyorsanız, size farklı bir önerimiz var. Eurostar Trains ile aradığınız tren seferini bulabilir, satın alabilir ve biletinizi iPhone'unuza indirdikten sonra EURO 2016 turnuvası için yolculuğa başlayabilirsiniz.
    Eurostar Trains uygulamasını indirmek için tıklayın.




    Citymapper


    Fransa'ya ulaştınız ancak ülkede yabancılık mı çekiyorsunuz? yapmanız gereken telefonunuza Citymapper uygulamasını indirmek. Apple Watch’unuzla Citymapper'a ulaşarak Lyon Stadyum’u ya da Stade de France’a gitmenin en kolay yolunu anında bulabilirsiniz.
    Citymapper uygulamasını indirmek için tıklayın.




    iTranslate - free Translator

    Fransızca bilmiyorum diye bu turnuvadan vazgeçmeyin. iTranslate uygulaması Fransa'da sizin tercümanınız olarak iPhone ve Apple Watch üzerinden size yardımcı olmaya devam edecektir.
    iTranslate uygulamasını indirmek için tıklayın.


    FIFA 16 Ultimate Team

    FIFA'yı bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyoruz. Yılların efsane oyunu artık akıllı telefonlar ile yanınızda olmaya devam ediyor. Bu efsanevi oyunla, futbol oynamanın zevkini kendiniz de yaşayın.
    FIFA 16 Ultimate Team uygulamasını indirmek için tıklayın.




    Yemeksepeti

    Evde ekran başında maçları izlerken bir taraftan yiyecek birşeyler hazırlanması gerekiyor. Ancak Yemeksepeti, siz ekran başından ayrılmadan burgerinizi veya pizzanızı ayağınıza getiriyor.
    Yemeksepeti uygulamasını indirmek için tıklayın.




    KapGel - Ne lazım?

    Şuan için sadece İstanbul'un belirli bölgelerinde hizmet veren KapGel uygulaması ile marketten almanız gerekenler, telefonunuzdan sipariş vererek kapınıza kadar getiriliyor.
    KapGel - Ne lazım? uygulamasını indirmek için tıklayın.




    Maçkolik Canlı Sonuçlar

    Euro 2016 turnuvasını bir yana bırakalım. Futbol ve Basketbol, tüm dünya liglerini takip edebileceğiniz Maçkolik ile canlı maç sonuçları akıllı telefonunuzda.
    MaçKolik uygulamasını indirmek için tıklayın.




    LigTV

    Maç heyecanını her yerde canlı takip edin.
    LigTV uygulamasını indirmek için tıklayın




    Onefootball EURO 2016

    Euro 2016’yı en popüler futbol uygulaması One football ile takip edin.
    Onefootball EURO 2016 uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X