İOS Android için Ramazan Uygulamaları

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android için Ramazan Uygulamaları

    Ramazan ayında iftar saatinden sahura kadar tüm bilgileri Android telefonlarınız ile öğrenebileceğiniz uygulamaları sizler için derledik. İşte Android için Ramazan uygulamaları


    Ramazan ayının gelmesi ile birlikte oruç ibadetlerini yerine getiren insanları, akşam saatlerinde tatlı bir iftar heyecanı sararken gece ise sahuru kaçırmamak için biraz temkinli davranılıyor. Bizde bu konuda Android telefonlarınızdan yararlanmanız için Android için Ramazan Uygulamaları listesini sizlere sunuyoruz.






    Hazırladığımız bu listede iftara ne kadar zaman kaldı? sahur ne zaman bitiyor? vb soruların cevabını alabileceğiniz uygulamaları bir araya getirdik. Ayrıca, iPhone için hazırlanan listeye yukarıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.
    Şimdi gelin, hep birlikte hazırladığımız listeye bir göz atalım!
    Ezan Vakti Pro

    Play Store’un bu konuda en popüler uygulaması olan Ezan Vakti Pro ile, ezan vakitlerinde telefonunuz sizi uyarabiliyor, bu vakitlerde otomatik olarak sessize geçebiliyor. Ayrıca, Ramazan ayına özel olarak kullanıcılara iftar sayacı ve sahur davulu gibi özellikler sunuluyor.



    Uygulamanın yetenekleri bununla kısıtla kalmayarak Namazdayım özelliği aktif edilirse, namaz saatlerinde gelen aramalar ve bildirimler otomatik olarak reddediliyor.
    Vakitler uygulamaya aylık olarak indirildiği için bir defa internete bağlanıldığında 1 ay boyunca çevrimdışı şekilde çalışabiliyor.
    Ezan Vakti Pro uygulamasını indirmek için tıklayın



    Ramazan Rehberi

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan Rehberi uygulaması, Ramazan ayı hakkında genel dini bilgilerin yanı sıra ülkemizde bulunan tüm illerin ve dünya genelinde şehirlerin imsakiye bilgilerine erişmenizi sağlıyor.



    Ayrıca zekat ve fitre hesaplamaları gibi merak edilen sorulara cevap verilen uygulamayı özetlemek gerekirse, Ramazan ayı hakkında merak edilen tüm detayları akıllı telefonunuza getiriyor.
    Ramazan Rehberi uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X