Yeni Nesil Uydu Yayıncılık Teknoloji ve Platformları

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • SattubeTV
    Junior Member
    • 26-01-2016
    • 2

    Yeni Nesil Uydu Yayıncılık Teknoloji ve Platformları

    SattubeTV tamamı ile FG-Digital mühendisliği ve kendi imkanlarımız ile geliştirilmiş yeni nesil IP yayıncılık platformudur. Platform aşağıda açıklanan ana unsurları ile tümleşik olarak özellikle yeni nesil gelişmiş akıllı ev sistemleri ile entegre çalışan ve tüm gereksinimleri ihtiyaçlar doğrultusun da çeşitli aksesuarlar ile sağlayacak komplike bir yayın sistemi sağlayıcı ve yardımcısıdır. Sistem tek olarak ele alınacak olursa ;
    1. Sattube TV bir IP tabanlı Uydu Yayıncılık Platformudur.
    2. Webtv veya benzeri kişisel yayınları uydu yayıncılığına çıkaran bir sağlayıcıdır.
    3. Kişisel veri güvenliği için özel şifreleme sağlayan bir yapıdır.
    4. Periyotları tarafınızca belirlenecek zaman çizelgelerinde sizi uydu üzerinden tüm dünya da yayın yapmanıza imkan sağlayacak bir teknolojik yapıdır.
    5. Çok çeşitli katma değer servisleri ile eski ve yenilenemeyen yayıncılık anlayışını komple değiştirecek olan tek uydu yayın hizmetidir.
    6. Bilindik anlayışdan uzak duran ve kendini en yeni akıllı ev teknolojileri ile entegre edilebilecek esnek bir yapıdaki yegane servisdir.
    7. Anlık olarak uydu üzerinden kendi ekipmanlarınız ile yayıncılığa imkan tanıyarak cep telefonu ile dahi yayın yapmanıza olanak sağlayacaktır.
    8. Konferans, reklam, tanıtım ve eğitim yayınlarınızı belirlenen zaman dilimlerinde istediğiniz gruplara yayın yapma imkanı sağlayan bir akıllı servis sistemidir.
    9. Tam ve gerçek zamanlı izlenme oranı ölçümü ile her türlü gerçek bilgiye ulaşılabilirlik sağlayan bir kaynaktır.
    10. Yayınlar H.264 ve HEVC standartında olacak ve en kısa zaman içerisinde mevcut teknolojik altyapımız ile 4K yayıncılığıda destekleyecektir.

    Ürünümüz bulunduğumuz lokasyonlar ve geniş bir kitleye hitap edebilmesi açısından popüler 2 uydu da yayına başlamış olup şuanki mevcut alıcılar veya cihazlar ile seyredilebilmesi mümkün değildir. Ancak yeni yayın teknolojilerini destekleyen ve en son teknoloji cihazlarda bulunan ve yüksek ücretli modeller baz alınarak herkezin kullanabileceği bir fiyat da dünya pazarına sunulacaktır.


    Bu bağlamda sattube kendi referansları doğrultusunda tam ve nitelikli bir cihaz üreterek bunu tüm kitlelerin de kullanımına sunacaktır. Mevcut uydu bağlantısına sahip evlerimiz de kullandığımız platformalara ait olan veyahut kişisel kutularımızın yerini alacak bir ürün ile entegre olarak gelecektir.


    Yeni bir ürün kullanımı veya satın alınması ile ilgili tereddüt veya maaliyet gibi unusurlar hesaplandığında elinizde bulunan ve evde kullanılan her cihaz ile haberleşip ortak çalışan, hatta bilgisayar veyahut akıllı cep telefonlarınızde genel de kullandığınız bütün hizmetleri tek bir cihazdan halletmenize imkan sağlayacaktır.


    FG-Digital ve Availink ortaklığı ile tüm Sunplus ve AVL işlemcilerde imalatçı firmalaraın güncellemesinden sonra otomatik olarak çalışacaktır.3 adet tanıtım kanalı güncelleme ile menülere eklenecek SattubeTV menüsü altında erişiminize sunulacaktır.



    Kefiyli seyirler.

    http://www.sattubetv.com
İşlem Yapılıyor
X