Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü: NETGSM

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Türkiye'nin Yeni GSM Operatörü: NETGSM

    Sabit hat hizmeti sunan NETGSM, Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü olmaya hazırlanıyor. Peki, NETGSM hangi operatörün alt yapısını kullanacak ve ne zaman faaliyete geçecek?


    Turkcell, Turk Telekom (AVEA) ve Vodafone arasındaki rekabete yeni bir oyuncu katılıyor. Telekomünikasyon sektöründe; sabit telefon, faks, SMS, sesli mesaj, toplu SMS, arama kartı, sanal santral ve katma değerli hizmetleri tek panelde birleştirerek abonelerine hizmet veren NETGSM, Türkiye'nin dördüncü operatörü olmak için kolları sıvadı.
    Türkiye'de 70 bini aşkın kişiye hizmet veren NETGSM; 2016/163 sayılı BTK kurul kararı gereği baz istasyonu hariç SIM kart çıkartma yetkisini alarak, dördüncü GSM operatörü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
    NETGSM hangi operatörün altyapısını kullanacak?

    NETGSM, ilk etapta Turkcell'in altyapısını kullanacak. İlerleyen dönemlerde NETGSM'in gerekli izinleri aldıktan sonra kendi baz istasyonu inşaasına başlayıp başlamayacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.
    NETGSM ne zaman faaliyete geçecek?

    NETGSM, 1 Ocak 2017 tarihinde Türkiye genelinde faaliyetlerine başlayacak. NETGSM, GSM operatörlüğü için 1000 kişi işe almayı ve 30 milyon TL yatarım yapmayı hedefliyor.
    NETGSM'in şimdilik tarifeleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak oyuna yeni dahil olanacak bir oyuncu için fiyatlandırma politikasının oldukça uygun olacağı tahmin ediliyor. Asıl merak edilen soru ise Turkcell altyapısı ile NETGSM nasıl bir 4.5G deneyimi sunacak?


İşlem Yapılıyor
X