Galaxy Note 7 Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy Note 7 Hakkında önemli detaylar

    Galaxy Note 7’nin Özellikleri Belli Oldu!

    Galaxy Note 7'nin özellikleri ile ilgili detaylar da netleştirildi.


    Samsung tarafından piyasaya sunulacak Galaxy Note 7 modelinin özellikleri ile ilgili detaylar paylaşılmaya başlandı. Konuyla ilgili en önemli kaynaklardan birisi SamMobile tarafından Galaxy Note 7 ile ilgili detaylar paylaşılırken yapılan açıklamalarda Galaxy Note 7 ile ilgili pek çok önemli detay aktarıldı.

    Galaxy Note 7 Özellikleri Neler?

    Galaxy Note 7 için gündeme getirilen iddialarda Galaxy Note 7 modelinin 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı ve ekranın Super AMOLED desteği sunacağı belirtildi. Ekran için önemli diğer bir detay ise ekranın çift tarafının da kavisli olması. Bu bakımdan farklı bir özellik sunan ve farklı bir durumda bulunan Galaxy Note 7 yüksek donanımlara da sahip.

    Cihazda 8 çekirdeğe sahip Exynos işlemci tercih edilirken, 6 GB RAM ile Galaxy Note 7 desteklenmiş durumda. Kamerasında da yüksek özelliklerin yer aldığı Galaxy Note 7, 12 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip.

    Galaxy Note 7 için gündeme getirilen haberlerde cihazın Ağustos ayı itibari ile satışa çıkacağı belirtilirken önümüzde günlerde cihazın tanıtımının yapılması bekleniyor. Galaxy Note 7 fiyatı ise 799 Euro.

    Cihazda yer alacak ek özellikler ise USB Type-C port giriş, iris tarayıcı, suya ve toza karşı IP 68 sertifikası ve Android N işletim sistemi.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Galaxy Note 7 Ön Siparişi Rekor Getirebilir

    Samsung tarafından 2 Ağustos tarihinde tanıtımı yapılan Galaxy Note 7 modelinin yüksek bir ön sipariş talebi aldığı belirtildi.


    Samsung tarafından resmi olarak açıklamalar yapılmamış olsa da analiz firmaları tarafından paylaşılan son raporlarda Galaxy Note 7 için dünya genelinde oldukça yüksek bir ilginin gösterildiği ve ön sipariş döneminde dahi rekor kırılabileceği belirtildi. Bugüne kadar yapılan en iyi ürünlerden bir tanesi Note 7 olarak değerlendirilirken Samsung, Galaxy Note 7’ye gösterilen bu ilgi ile birlikte önümüzdeki döneme damga vurabilecek durumda. Ön sipariş performansının nasıl olacağı pek çok kişi tarafından merak edilirken Samsung tarafından herhangi bir resmi açıklamanın yapılmaması bu konudaki beklentileri ve merakı da arttırıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de yüksek bir ilginin gösterildiği model ile ilgili bilgiler gündeme gelirken bu durumun sadece Güney Kore için geçerli olmadığı ve ön sipariş döneminin başladığı pek çok noktada telefon için siparişlerin verildiği belirtildi. Ön sipariş ile ilgili önemli detaylardan bir tanesi oldukça yüksek bir fiyat üzerinden satılan telefonun ön siparişinde de yüksek bir ücretin istenmesi. Bu bakımdan kullanıcılar ön sipariş döneminde ödeme yaparken bu konuda herhangi bir çekince de duymuyor. Ağustos ayının sonuna doğru pek çok ülkede resmen dağıtımına başlanacak olan cihaz için ön sipariş veren kişiler beklemeye gerek kalmadan direk cihaza sahip olabilecek.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Samsung Galaxy Note 7 Fiyatı ve Özellikleri!

      Samsung tarafından kıyasıya son olarak sunulan cihaz Galaxy Note 7 modeli olurken cihazın Türkiye'deki satış fiyatı da netlik kazandı.


      Samsung son modelleri ile dünya genelinde oldukça ilgi görürken markanın yeni kozu Samsung Galaxy Note 7 oldu. Yeni modeli ile piyasada yeniden yüksek satışları hedefleyen Samsung, Galaxy Note 7 modeli ile birlikte pek çok Avrupa ülkesinde ve pazarlarda yer alacak.

      ::. Galaxy Note 7 Özellikleri ve Fiyatı .::

      Türkiye'de de satışa çıkacak olan modelin özellikle ön sipariş döneminin başlamasıyla birlikte kaç para olacağı da netlik kazanmış durumda. Uzun zamandan beri telefon modelinin fiyatının ne olacağı merak edilirken yaşanan bu gelişmenin ardından Türkiye'de cihazın satışı ile ilgili tüm soru işaretleri de giderildi.

      Hepsiburada.com’da Satılacak

      Şu anda ön sipariş dönemi başlayan cihazın 19 Ağustos tarihi itibariyle kullanılabileceği belirtilirken Samsung Galaxy Note 7'nin Türkiye satış fiyatı 3.999 TL. Hepsiburada.com üzerinden satışa çıkartılan cihaz üstelik yüzde 11 gibi bir indirim ile sunulacak. Bu bakımdan cihazı diğer mağazalardan almak isteyen kişilerin daha yüksek bir fiyat ödemesi gerekebilir.

      Hepsiburada.com üzerinden daha erken sürede satın alınabilecek cihaz için sadece gümüş ve siyah renkleri mevcut. 30 Ağustos tarihi itibariyle Samsung tarafından resmen satışa çıkarılacak cihazların ardından kullanıcılar istediğin renkteki cihazı alabilecek.

      Samsung Galaxy Note 7 Özellikleri

      5.7 inç 2560x1440 Super Amoled Kıvrımlı Ekran

      Gorilla Glass 5 teknolojisi

      Exynos ve Snapdragon 820

      4 GB

      12 MP arka kamera

      5 MP ön kamera

      3500 mAh batarya

      64GB depolama

      Android 6.0 Marshmallow

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Samsung değişim programı kapsamında yenilenen Galaxy Note 7 modellerinin sevkiyatına başladı. Peki, batarya sorunu çözülen cihazlar nasıl anlaşılıyor?



        Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 7’de yaşanan batarya kaynaklı sorunların ardından cihazın satışını durdurmuş ve satın alan kullanıcılar ile değişim programı için kayıt yaptırmaları konusunda iletişime geçmişti.
        Yeni Cihazların Kutusunda Siyah Kare Yer Alıyor!

        Kullanıcıların bekleyişi devam ederken ilk adım Kanada’da atıldı. Kanada’da yenilenen cihazların gönderimi için geçtiğimiz haftalarda 19 Eylül tarihini işaret eden Samsung, bugün itibariyle Galaxy Note 7 için değişim programına katılan kullanıcıların yeni telefonlarını göndermeye başladı.



        Daha önce ortaya çıkan haberlerde batarya problemi bulunmayan Galaxy Note 7’lerin kutuları üzerinde mavi renkli bir S harfi olacacağı söyleniyordu. Kanada’da gönderilen yeni Galaxy Note 7’lerde ise, mavi S harfi yer almıyor.
        Ancak, yeni cihazların kutusunda yer alan küçük siyah kare dikkat çekiyor. ABD’de bulunan kullanıcılar için 21 Eylül tarihini işaret eden Samsung’un, ülkemizde yer alan Galaxy Note 7’lerin değişim tarihi hakkında henüz bir açıklaması bulunmuyor.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Şoförün Elinde Galaxy S7 Patladı!

          Bir yolculuk sırasında cebindeki Galaxy S7’in ısındığını fark eden şoför, telefonu elinde aldığı sırada yaşanan patlama nedeniyle ciddi bir tehlike atlattı.


          Son dönemlerde farklı telefon modellerinin patlamaya başlaması kullanıcıları da tedirgin ederken konuyla ilgili son örnek Kanada’da yaşandı. Kanada’da yolculuk sırasında Galaxy S7 model telefonunu cebine koyan kişi cebinde bir anda sıcaklık hissetti. Bunun üzerinde cebindeki telefonu eline alarak kontrol etmek isteyen şoför bir anda yaşanan patlama nedeniyle ciddi bir tehlike atlattı.

          İkinci ve üçüncü derecede yanık oluşan şoför tedavi altına alınırken kişinin Galaxy S7 patlaması nedeniyle oldukça tepkili olduğunu ve hayati bir tehlike atlatmasından dolayı konunun takipçisi olacağını belirtti.

          Samsung’a Tepki Büyük

          Patlama sırasında telefonu araçtan atmayı başaran kullanıcı araç içinin tamamen dumanla kaplanması nedeniyle bir kaza riski de yaşamış durumda. Amarjit Mann isimli kullanıcının yaşadığı bu olay ülkede büyük bir ses getirirken Galaxy S7 modelinde yaşanan patlama sonrasında Samsung yeniden hedef haline geldi.

          Bugüne kadar Note 7 modellerinde yaşanan patlamalar ile sık sık gündeme gelen Samsung son dönemlerde Galaxy S7 modellerinde yaşanan patlamalar nedeniyle de eleştiri almaya başladı. Patlayan telefon nedeniyle Galaxy S7 için incelemelerin yapılması beklenirken telefonun neden patladığının tespit edilmesi olayı da aydınlatılmasını sağlayacak.

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X