İOS WhatsApp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS WhatsApp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

    WhatsApp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

    En çok kullanılan mesajlaşma programlarından birisi olan WhatsApp artık görüntülü konuşma imkanı da sunuyor. İşte görüntülü konuşmanın kullanılabilmesi için yapılması gerekenler.


    WhatsApp için uzun zamandan beri konuşulan görüntülü konuşma imkanı resmen kullanıma sunuldu. Kullanıcıların yeni versiyonu cihazlarına indirilmesiyle WhatsApp üzerinden görüntülü konuşma yapabilmesi mümkün olacak.

    WhatsApp İndir - Android

    WhatsApp İndir - iOS

    Android ve iOS işletim sistemlerine özel olarak ayrı ayrı yeni güncelleme sunulurken kullanıcılar uygulama marketler üzerinden WhatsApp yeni güncellemeyi alabilecek. Uygulamaların yeni sürümü alındıktan sonra yapılması gereken işlemler bazı işlemler vardır. Öncelikli olarak programda sohbet edilmesi için arkadaş eklenmesi istenmektedir. Arkadaş ekledikten sonra ise bu konuda kişiler kolay bir şekilde görüntülü konuşma yapmaya başlayabilecek.



    Grup olarak da yapılabilecek olan görüşmeler sayesinde kişiler oldukça kolay bir şekilde iletişim kurma imkanı elde edecek. Özel bildirimleri ile birlikte görüntülü konuşma yapmak istediğiniz kişilere konu ile ilgili bilgilendirme yapılırken kişiler bu bildirimdeki linklere tıklayarak kolay bir şekilde görüntülü konuşmaya katılabilecek.



    Herhangi bir sorun yaşamadan kişiler oldukça kolay bir şekilde WhatsApp üzerinden görüntülü konuşma yapabilecek. WhatsApp kullanmayan fakat görüntülü konuşma için davet alan kişiler ise konuyla ilgili bilgilendirme mesajı alırsan istedikleri takdirde WhatsApp kurarak sizinle görüntülü konuşma yapmaya başlayabilir.


İşlem Yapılıyor
X