iOS ve Android Whatsapp Nasıl İndirilir?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS ve Android Whatsapp Nasıl İndirilir?

    iOS ve Android Whatsapp Nasıl İndirilir?

    Mobil olarak ücretsiz mesajlaşma imkanı sağlayan WhatsApp çok kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşılırken hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde WhatsApp uygulaması ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir


    Mobil cihazlarda ücretsiz bir şekilde mesajlaşma konusunda en çok tercih edilenWhatsApp internet bağlantısının olması halinde kişilerin tüm rehberine mesaj atabilmesini sağlamaktadır. Yapılan bu görüşmeler kolaylık sağladığı için WhatsApp milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve bu açıdan anlık mesajlaşma konusunda lider duruma gelmiştir.

    iOS ve Android gibi farklı işletim sistemlerinde de çalışabilen WhatsApp bu sayede uyum zorunluluğu ortadan kaldırırken WhatsApp kullanmak isteyen kişilerin uygulama marketleri giriş yapması yeterlidir.

    Android işletim sistemlerinde WhatsApp programını cihazlarına indirmek ve kullanmak isteyen kişilerin Google Play'e girmesi gerekir. Google Play’e girdikten sonra ise arama bölümüne WhatsApp yazılması ile birlikte kolay bir şekilde uygulama ekranına ulaşılabilir ve uygulama ekranında yer alan indirme bağlantıları ile mobil cihazlara uygulama indirilebilir.



    iOS işletim sistemine sahip telefonlarda da yapılması gereken işlemler aynıdır. iOS için App Store girilmesinin ardından arama bölümü yardımıyla Whatsapp resmi uygulamasına erişim sağlanarak cihazlara uygulama ücretsiz bir şekilde indirilebilir.



    Kullanıcı sayısı az olmasına karşın WhatsApp Windows Phone işletim sistemi ile de uyumludur.
İşlem Yapılıyor
X