İOS Android APK Yüklemesi Nasıl Yapılır?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android APK Yüklemesi Nasıl Yapılır?

    Android APK Yüklemesi Nasıl Yapılır?

    Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon için uygulamaların Google Play üzerinden yüklenmesi normal seçenek olurken, telefona Google Play dışından da APK yüklemesi yapılabilir.


    Android işletim sistemine sahip telefon sahipleri, Google Play dışından telefona uygulama yüklemek isterse, bu konuda bazı ayarların yapılması gerekmektedir. Bu ayarların yapılmaması halinde sistem tarafından güvenlik nedeniyle bu APK yüklemeleri engellenecektir. Örnek bir uygulama engellemesi şöyledir;



    Android işletim sistemlerinde uygulamalar .apk uzantılıdır ve kişiler APK dosyalarını internet üzerinden indirebilmektedir. Gerek telefonlar gerekse de bilgisayar üzerinden indirilen bu uygulamaların kullanılabilmesi için aşağıda yer alan işlemleri yapabilirsiniz.

    APK yükleme için engellemenin kaldırılması için cihazlar üzerinden aşağıdaki adımların takip edilmesi gerekmektedir.

    Ayarlar> Güvenlik



    Güvenlik ekranı açıldığında ise bilinmeyen kaynaklar seçeneği kullanılmalıdır. Bu seçenek ise şöyledir;



    Resimde de görüldüğü gibi bilinmeyen kaynakların açık duruma getirilmesi sayesinde cihaz tarafından bu tür uygulamaların kullanılması sırasında herhangi bir engelleme yapılmayacaktır. Bu ayarları yaparak sizler de kolay bir şekilde telefonunuzda tüm APK uygulamalarını kullanabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X