İOS Psiphon Android Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Psiphon Android Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması


    Psiphon Android Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması
    Son dönemlerde yasaklanan siteler çoğu insanın günlük gezinti yaptığı sitelere girmesine engel olmuştur. İnsanlar bu sitelere girmenin farklı yollarını aramıştır. Sonuç itibari ile çoğu kullanıcı DNS ayarlarını değiştirerek istediklere siteler ulamış ve yasak süresince bu şekilde bilgisayarlarını kullanmıştır. Fakat telefon veya tableti olanlarda böyle bir durum söz konusu olmadığı için çoğu kişi akıllı cihazlarıyla kullanımı yapamamıştır.

    Kullanıcıların farklı siteler aracılığı ile yasaklı sitelere giriş yapmasına son vermek için yapılan bu program tamamen sorunsuz çalışmaktadır. Güvenli bir şekilde istediğiniz yasaklı siteye girmek için kullanabileceğiniz Psiphon programı ile artık daha kolay erişim ve hızlı bir bağlantı kuracaksınız.

    Dünyada bir milyondan fazla kişinin bu tarz programlar kullandığı biliniyor. Bu program sayesinde hem istediğiniz sansür bulunan siteye girebiliyorsunuz hem de hiçbir risk altında olmuyorsunuz. Sizin için tüm görünürlüğünüzü yok eden program sizi takip eden uyduruk sitelerden kurtarıyor. Tahmin edilenden az yer kaplayan program son derece de hızlı çalışıyor. Aynı zamanda bu programa sahip olmakta ücretsiz.


    DOSYALAR

    [8,48 Mb]
    Psiphon.apk

    [10,59 Mb]
    Psiphon-Pro.apk
İşlem Yapılıyor
X