İOS En iyi Android Görüntülü Konuşma uygulamaları

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS En iyi Android Görüntülü Konuşma uygulamaları




    En iyi Android Görüntülü Konuşma uygulamaları
    Teknolojinin her geçen süreçte daha fazla ilerlemesi ile birlikte kişilerin iletişim olanakları da artış göstermeye başlamıştır. Kişiler öncelikle ev telefonları ile sesli iletişim kurabilirken, daha sonra cep telefonları ile sesli ve yazılı iletişim kurmaya başlamıştır. Son zamanlarda kişilerin en fazla tercih ettiği iletişim şekillerinden bir tanesi görüntülü konuşmadır.

    İnternet bağlantısı bulunan android telefonlarınıza yükleyeceğiniz android görüntülü konuşma uygulamaları ile tamamen ücretsiz bir şekilde sevdikleriniz ile iletişim kurabilir ve sevdiğiniz insanları adeta yanı başınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Sizlere internet bağlantısı üzerinden tamamen ücretsiz olarak iletişim kurabilme imkânı sunan uygulamalara örnek olarak; Skype, Fring, Tango, Google Talk, Qik, Line ve WeChat verilebilir. Uygulamaların geneli sizlere ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Sizlere görüntülü olarak konuşma imkânı sunun uygulamalar ile arzu ederseniz birden fazla kişi ile konferans şeklinde görüşmeler yapabilir ve bütün sevdiklerinizi android telefonunuzda buluşturabilirsiniz.

    İnsanlar daha etkili bir şekilde iletişim kurabilmek, uzakta olan sevdiklerini yanı başında gibi hissedebilmek için son zamanlarda sesli iletişim yerine daha çok görüntülü iletişimi tercih etmektedir. Kaliteli bir şekilde görüntülü konuşma yapabilmek adına mevcut internet bağlantınızın iyi olması gerekir. Bunun dışında android telefonunuzun ön kamerasının çözünürlüğü de görüntülü konuşmanın garantisini belirleyen en etkili faktörlerin başında gelir. Uygulamaları telefonunuza yüklediğiniz anda telefon rehberinizde yer alan uygulama kullanıcıları otomatik olarak programa tanımlanır. En iyi Android Görüntülü Konuşma Uygulamaları
    Skype Apk indir
    Skype ile birlikte mobil cihazınızın bağlı kaldığı internet servisi aracılığıyla bedava bir biçimde anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma özelliğinden faydalanabilirsiniz. Resim, film ve döküman paylaşımı gibi özellikleri de bünyesinde barındıran Skype, iletişim teknolojisinin son olanaklarını bedava olarak kullanıcılarına sunuyor. Bu durumun yanında Skype ile kontör kullanarak yurt içi ya da yurt dışı yönlerine arama yapmak da mümkün.





    DOSYALAR

    [26,97 Mb]
    Skype.apk



    LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj Apk indir
    Uygulamayı kullanarak hem ücretsiz sesli aramalar hem de mesajlar gönderebiliyorsunuz. Öbür parasız mesajlaşma programlarının aksine LINE’ın üreticisi aracılığıyla üretilen kamera, tebrik kartı gibi LINE’ın yan uygulamaları vardır ve de bunlar da LINE uygulaması ile koordine çalışıyorlar.Programın kurulu olduğu iPhone veya Android cihaz sahipler sorunsuzca birbirleriyle uygulamayı kullanarak mesajlaşabiliyorlar.





    DOSYALAR

    [23,49 Mb]
    LiNE-Ucretsiz-Arama-ve-Mesaj.apk



    Tango Mesaj, Ses & Görüntülü Konuşma Apk indir
    Tango, nerede olurlarsa olsunlar dostlarınız, aileniz ve ayrıca öbür sevdiğiniz insanlarla sizi bir araya getiren, kullanımı basit, neşeli ve de ücretsiz bir görüntülü sohbet programıdır.Bir yandan da iOS, Android ve de Windows Phone platformları üzerinde bile kullanılabilen Tango, çapraz platform desteği sayesinde bütün kullanıcılar birbirine bağlamaktadır. Yegane yapmanız gereken Tango'yu bilgisayarınıza veya mobil telefonlarınız üstünde yüklemek ve Tango kullanmakta olan öbür arkadaşlarınızla sohbete başlamaktır.





    DOSYALAR

    [40,4 Mb]
    Tango.apk



    WeChat Apk indir
    WeChat Android akıllı telefonlar ve tabletler adına oluşturulmuş 1 mesajlaşma programı. Fakat programı Whatsapp, Viber veya benzeri uygulamalardan farklı kılan bir takım güzel nitelikler var.Standart mesajlaşma seçeneklerinin yanında sesli konuşma, fotoğraf ve de video paylaşma, web servisi üzerinden de yazışabilme, QR kodlarıyla iletişim verileri paylaşabilme gibi yerinde kullanıldığında fazla faydalı olabilecek bir takım özellikleri de içinde barındırıyor.





    DOSYALAR

    [29,69 Mb]
    WeChat.apk



    Ücretsiz görüntülü chat Apk indir
    Android cihazınızdan arkadaşlarınız ve ailenizle konuşmanızı mümkün kılar. Ücretsiz video ve sesli aramalar, anlık mesajlaşma ve ücretsiz SMS, fotoğraf ve video paylaşımı ve diğer pek çok özellik.





    DOSYALAR

    [13,2 Mb]
    Ucretsiz-goruntulu-chat.apk



    fring Free Calls, Video & Text Apk indir




    DOSYALAR

    [11,02 Mb]
    fring-Free-Calls-Video-Text.apk
İşlem Yapılıyor
X