IFA 2016: Philips, dünyanın ilk ambilight OLED TV’sini açıkladı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    IFA 2016: Philips, dünyanın ilk ambilight OLED TV’sini açıkladı

    Philips ilk OLED TV’si olan 55 inç 901F modelininAlmanya’daki IFA Fuarı’nda tanıttı.

    OLED televizyonlar, ışık saçan ve gerektiğinde tamamen karartılabilen pikselleri sayesinde arka fondaki ışığın devamlı aktif olması sorununu ortadan kaldırıyor. Bu şekilde, daha derin ve koyu siyah tonları yakalamak ve çok yüksek kontrast oranı ile gölgeleri daha net kılmak mümkün oluyor. Daha saf siyah tonlar üretebilme özelliği olan OLED televizyonlar, 901F ile daha gerçek ve canlı renkler ve muazzam genişlikte bir renk gamına kavuşuyor (99% DCI-P3 WCG).

    OLED televizyonlar, kenardan aydınlatmalı LCD televizyonlara kıyasla çok daha geniş bir izleme açısı ve izleyici nerede oturursa oturulsun çok daha üstün parlaklık, renk ve kontrast sunuyor.Hareketli görüntü kalitesi de, aynı şekilde sıradışı. LED bazlı televizyonlara kıyasla 100 kat daha hızlı işlem kapasitesine sahip OLED televizyonlar, ister spor ister aksiyon filmleri izliyor olun, görüntülerin her an keskin ve net kalmasını sağlıyor.

    OLED teknolojisi ve Philips Perfect Pixel Ultra HD işlemcisinin mükemmel uyumu, TV pazarına -3800 PPI gibi inanması güç görüntü performans endeksine sahip- yeni bir görüntü kalite standardı getiriyor.

    Perfect Pixel Ultra HD İşlemcisi, 4 milyar piksel gibi hayret verici bir performans sayesinde devamlı olarak her bir pikselin keskinlik ve parlaklığını ayarlayarak, ince hatları ve derin detayları gözler önüne seriyor. İşlemci aynı zamanda, sahip olduğu Ultra Resolution özelliği sayesinde, tüm kaynakları dönüştürüp yükselterek daha rafine Ultra HD görüntülere çevirebiliyor.

    Perfect Contrast sistemi sayesinde kontrast kalitesi de artıyor. OLED panellerin geniş renk gamı ve Philips'in 17-bit renk güçlendiricili, akıllı renk işlemcisine sahipPerfect Color sistemi ile 2. 250 trilyon renk ekranda canlandırılıyor. Keskin ve "temiz" beyaz tonları ve gerçekçi ten renkleri bu sayede ekrana yansıyor.
İşlem Yapılıyor
X