Turkcell TV+'da Premier Lig Dönemi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Turkcell TV+'da Premier Lig Dönemi

    Dünyanın en çok izlenen futbol liglerinden biri olan Premier Lig'in yayın hakları yeni sezonda Turkcell TV+'da. Peki ya Premier Lig'in paket fiyatı ve satın alma seçenekleri ne olacak?


    Turkcell'in mobil platformlar için de kullanıma imkan sunan televizyonuygulaması Turkcell TV+ içinspor alanında devrimlere hazırlanıyor. Son yapılan açıklamaya göre Turkcell, TV+ kullanıcıları için İngiltere futbol ligi Premier Lig'in yayın haklarını satın aldıklarını duyurdu. Anlaşmanın detaylarına baktığımızda ise Premier Lig yayın haklarının için 3 yıllık bir sözleşme imzalandığını görüyoruz.





    D-Smart da yayın haklarına sahipti

    Futbol endüstrisinin en değerli ligi olarak gösterilen, gerek transferlerin gerekse yayın haklarının maliyeti konusunda zirvede olan Premier Lig'in ülkemizdeki yayın hakları aynı zamanda D-Smart'a ait. Yayın haklarının her iki platforma da ait olması, çetin rekabet koşullarında izleyicilerin yararına olacak gibi görünüyor.



    Yeni Bir Spor Kanalı Açılacak!

    Yapılan açıklamalara göre Turkcell'in yenilikleri, sadece Premier Lig ilesınırlı kalmayacak. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun yapmış olduğu açıklamaya göre sporseverleri pek çok ayrı konuda mutlu edecek yeni çalışmaların olduğu ve yakın zamanda takipçilere sunulacağı belirtiliyor.
    Yeni yayın dönemiyle birlikte yeniliklerini duyuracak Turkcell paket fiyatlarını da son gelişmelerden sonra yapması bekleniyor
İşlem Yapılıyor
X