Google Play Store Kodları Nasıl Kullanılır?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Google Play Store Kodları Nasıl Kullanılır?

    Google Play Store Kodları Nasıl Kullanılır?

    Google Play Store’de indirim ve promosyonlardan yararlanılabilir. Bunun için kod kullanımı geliştirilmiştir.


    Google Play Store üzerinde yapılan promosyon ve indirimlerden yararlanmak için özel kodlar geliştirilebilmektedir. Bu kodlar üzerinden kişiler kolay bir şekilde indirim ve promosyonlardan yararlanmaya başlayabilmektedir. Google Play Store kodlarını kullanmak isteyen kişilerin ilk olarak Google Play Store üzerinden oturum açması gerekir.

    Oturum açtıktan sonra ise sitede yer alan ayarlar bölümüne tıklanmalıdır.



    Bu seçenek sonra solda açılacak menüden kod kullan seçilmelidir.



    Kod kullanıl denildiğinde ek bir sayfa çıkacaktır. Burada kodun girilmesi yeterli olacaktır. Kod girildikten sonra ilgili promosyon ve indirim hesaba uygulanacaktır. Kod girme ekranı ise şöyledir;


  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Google Play Store'de İstek Listesine Uygulama Nasıl Eklenir?

    Google Play Store’de kişiler istek listesi oluşturabilmektedir.


    Google Play Store’de kişilerin uygulama ve oyunlar için istek listesi oluşturabilmesi mümkündür. Bu sayede daha sonra bu uygulama ve oyunlara erişim sağlanabilir. İstek listesi oluşturmak isteyen kişilerin bu konuda ilk olarak Google Play Store’a giriş yapması gerekmektedir. Giriş sonrasında hangi uygulama ya da oyun istek listesine eklenecekse oyunun yanında yer alan seçenekler değerlendirilmelidir. Bunun için resimde işaretli alana dokunulmalıdır.



    Dokunulduğunda şöyle bir seçenek sayfası açılacaktır;



    Bu sayada istek listesine ilgili içerik eklenecektir. Kişiler istek listesine erişmek istediğinde ise ayarlar bölümüne tıklanmalı ve istek listesine tıklanmalıdır.



    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Google Play Store Kategorileri Değişiyor

      Android işletim sistemlerinde kullanılan Google Play Store giderek daha da gelişirken yapılan son açıklamalarda sisteme yeni kategorilerin ekleneceği belirtildi.


      Google Play Store adı verilen uygulama mağazası milyonlarca Android işletim sistemine sahip cihazda kullanılırken Google bu sistemi daha da geliştirebilmek adına şimdiden çalışmalarına başlamış durumda. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda Google Play Store kategorilerinde düzenlemeye gidileceği belirtilirken yeni kategorilerin ekleneceği ve bazı kategorilerin isimlerinin değişeceği belirtildi. Bu bakımdan oldukça kapsamlı bir hale getirilecek sistem bundan sonraki süreçte daha iyi bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

      Milyonlarca uygulamanın bulunduğu platformun kategorileri üzerinden yapılacak düzenleme uygulamaların daha kolay bir şekilde bulunabilmesini ve aynı zamanda sınıflandırılmasını sağlayacak.

      Hangi Kategoriler Geliyor?

      Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamalarda eklenecek kategoriler ile ilgili detaylar paylaşırken 8 yeni kategorinin ekleneceği ifade edildi ve bu 8 kategorinin Sanat ve Tasarım, Araba ve Vasıtalar, Güzellik, Arkadaşlık, Etkinlikler, Yiyecek ve İçecek, Ev, Ev ve Ebeveyn olacağı açıklandı . Şu anda kullanılmakta olan ulaşım kategorisinin adının da değişeceği de ifade edilirken ulaşım kategorisinin yeni adı haritalar ve navigasyon olacak. Eklenecek yeni kategoriler ile birlikte etkili bir şekilde kullanılmaya başlanacak olan Google Play Store’de yaşanacak bu değişiklikler 60 gün gibi bir süreyi kapsayabilir.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Google 13 Kötü Amaçlı Yazılımı Sildi.

        Google, PlayStore' dan 13 yazılımı sildi.


        Play Store' da bulunan 13 tane uygulamanın içeriğinde zararlı uzantılar olduğu tespit edildi ve hepsi silindi.

        Uzmanlar, uygulamalarda Brain Trust virüsü olduğunu ve güvenlik açıklarına sebep olduğunu saptadı. Kötü amaçlı yazılım telefonunuza erişim sağladıysa fabrika ayarlarına dönmeniz bile durumu düzeltmiyor. Çünkü virüs, cihazın ana dizinine kadar ilerleyebiliyor. Aşağıdaki uygulamaları önceden indirmiş ve kullanıyor olabilirsiniz. Eğer böyle bir durum varsa, kapsamlı bir virüs taraması yapan program ile cihazınızı temizlemeniz tavsiyemizdir.

        Uygulamaların isimleri şöyle: Tiny Puzzle, Jump Planet, Hit Planet, Drag Box, Crazy Jelly, Crazy Block, Cake Blast, Cake Tower, Eat Bubble, Honey Comb, Just Fire,Piggy Jump, Ninja Hook

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Google Play Store İngilizce Oldu! Türkçe'ye Nasıl Çevrilir?

          Google Play Store gelen güncelleme ile dil seçeneği İngilizce oldu. Google Play Store İngilizce sorunu nasıl düzeltilir? İşte resimli anlatım!


          Google Play Store’a gelen yeni güncelleme ile Google Play Store’da bazı sorunlar meydana geldi ve bu sorunlardan biri de uygulamanın İngilizce'ye dönüşmesi oldu.

          Google Play Store İngilizce sorunu ve çözümü

          Bu durumun düzelmesi ve Google Play Store’un tekrar Türkçe olması için Google’ın tekrar güncelleme yapması gerekiyor. Ancak güncellemeyi beklemek istemiyorsanız, bazı işlemleri yaparak uygulamayı Türkçeye çevirebilirsiniz.

          Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda Google Play Store'un Türkçeye çevrilişini resimli olarak inceleyebilirsiniz.

          Ayarlar'dan uygulamalar içine girin.


          Uygulamalar içerisinde Google Play Store uygulamasına girin ve burada üst köşede bulunan üç noktaya dokunun.

          Güncellemeleri kaldır seçeneğine dokunun. Bu seçeneğin yeri Android sürümüne göre değişiklik gösterebilir.

          Burada tamam deyin. Artık Google Play Store Türkçe!


          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X