KPSS'ye Hazırlanıyorum Android Uygulaması

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    KPSS'ye Hazırlanıyorum Android Uygulaması


    KPSS'ye Hazırlanıyorum Android Uygulaması
    KPSS'ye Hazırlanıyorum android uygulaması KPSS'ye alın teri ile girmek isteyen memur adayları için tek merkezden kontrol imkânı sağlayan bir uygulamasıdır. Dağınık kitaplar ve fasiküller arasında kaybolmaktan sizi kurtaracak ve soru bankaları ile savaşmayı bırakacağınız bir takip programı sunuyoruz. Genel Yetenek ve Genel Kültür alanlarındaki sorular ve konular için hazırlanmış uygulamada neler bulabilirsiniz?

    Uygulamada Neler Bulabilirim?

    * Genel Yetenek ve Genel Kültür alanındaki tüm konular kategorize edilerek video konu anlatımlı ve sorular ile sunulmaktadır. Bitirdiğiniz konular işaretlenerek kaldığınız yerden devam etme şansınız var.

    * Günlük haftalık ve aylık çözülen soruları buradan takip edebilirsiniz. Hangi dersten kaç adet soru çözebildiğinizi gösteren liste ve grafikler yardımı ile yoğunlaşmanız gereken dersleri size hatırlatan bir takip uygulaması.

    * Uygulama lisans, ön lisans ve ortaöğretim sınavları için hazırlanmış olup gireceğiniz sınavlara kaç gün kaldığını size uyarı veren geri sayım programı da bulunmaktadır.

    * Uygulamada netten izlemek zorunda kaldığın ücretsiz ders videolarını buradan takip edebilir yarım kalan ders için tekrar takip etme şansı bulunmaktadır. KPSS'ye Hazırlanıyorum Android UygulamasıKPSS'ye Hazırlanıyorum Android Uygulaması


    DOSYALAR

    [5,68 Mb]
    KPSS-ye-Hazirlaniyorum.apk
İşlem Yapılıyor
X