İOS Haftanın Android Uygulamaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android Uygulamaları


    Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.

    İşte bu haftanın Android uygulamaları

    Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.
    DriveTube

    Otomobil, motosiklet ve yol tutkunu olan herkes için bir sosyal ağ olan DriveTube, içerisinde kendi alanında uzman onlarca fotoğrafçı, yarışçı ve yazar bulunduran bir platform. Eğer siz de bu alana ilgi duyuyor ve ilginç içerikler görmek istiyorsanız DriveTube uygulamasını denemenizde fayda var.


    DriveTube uygulamasını indirmek için tıklayın

    Contextual App Folder

    Bu uygulama, telefonunuzun ana ekranına "yaşayan" bir klasör ekliyor. "Yaşayan" diyoruz çünkü aktivitelerinize göre anlık tepki veren uygulama sayesinde, örneğin kulaklığınızı taktığınızda müzik uygulamaları klasöre geliyor. Bu ve bunun gibi farklı aktiviteler için hızlıca istediğinize ulaşmak isterseniz, Contextual App Folder tam size göre.
    Contextual App Folder uygulamasını indirmek için tıklayın






    Beta Apps

    Bildiğiniz gibi günümüzde birçok mobil uygulama, beta programıyla kullanıcılara yeni özellikleri herkesten önce deneyimleme imkânı tanıyor. Beta Apps uygulaması ise, birçok popüler uygulamanın beta programına kolayca katılabilmenizi ve sunulan yeni özellikleri herkesten önce deneyebilmenize olanak tanıyor.
    Tabii ki beta sürümlerinde bazı hatalarla da karşılaşabileceğinizi unutmayın.
    Beta Apps uygulamasını indirmek için tıklayın




    Action Launcher 3

    Launcher uygulamaları, akıllı telefonumuzun görünümünü ve kullanıcı deneyimini tamamen değiştirdiğinden Androdi kullanıcıları arasında bir hayli popüler. Beta sürecini yeni yeni tamamlayan Action Launcher 3 uygulaması da, farklı launcher uygulamalarını denemekten keyif alan insanlar için birebir.
    Uygulamada hem görsel hem de işlevsel olarak hoşunuza gidebilecek birçok özellik yer alıyor.


    Action Launcher 3 uygulamasını indirmek için tıklayın

    SwiftKey

    SwiftKey uygulaması yeni bir uygulama değil, hatta Android ekosisteminin en eski klavye uygulamalarından biri. Ancak bu hafta SwiftKey'e yer vermemizin sebebi uygulamada daha önce ücretli olan tüm temalarının ücretsiz olması. Bundan böyle SwiftKey uygulamasında yer alan tüm uygulamaları ücretsiz kullanabilirsiniz!


    SwiftKey uygulamasını indirmek için tıklayın

İşlem Yapılıyor
X