Çocuklar İçin En iyi Android, iOS Oyunları ve Uygulamaları

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Çocuklar İçin En iyi Android, iOS Oyunları ve Uygulamaları

    Çocuklar İçin En iyi Android, iOS Oyunları ve Uygulamaları

    Oyun oynamayı çok seven çocuklar için gelişimleri destekleyecek tercihler yapılması oldukça önemli. İşte 2016’daki en iyi oyunlar ve uygulamalar.


    Çocuklarınızın teknolojiden en iyi şekilde yararlanmasını istiyorsanız, onlara tablet almaktan daha fazlasını yapmanız gerekecek. Eğlenceli, ilgi çekici ve en önemlisi de gelişimlerini destekleyecek oyun ve uygulamalar sunmak zorundasınız. Oyun ile birlikte aynı zamanda eğitim hiçbir zaman es geçilmemeli. İşte sizlere yardımcı olabilecek bazı oyun ve uygulamalar

    Kids Learning Puzzles PUZZINGO

    Fiyat: Ücretsiz

    Kategori: Eğitim bulmaca

    Yaş: 5 ve altı

    PUZZINGO, çocukların kelime, bellek ve bilişsel becerilerini geliştiren bir bulmaca oyunudur. İngiliz ve Amerikan İngilizcesi, İspanyolca, Japonca ve Mandarin gibi çeşitli dilleri destekler. Böylece çocuklar yabancı dil konusunda da kendilerini geliştirebilir.

    Artie's World

    Fiyat: Ücretsiz

    Kategori: Çizim

    İdeal yaş: 5 ve altı

    Uygulama güzel görsellere sahip. Aynı zamanda çok basit ama eğlenceli. Ana karakter dünyada dolaşıyor ve noktaları birleştirerek farklı hayvanlar ve nesneler çizilmesine yardımcı oluyor.

    Toca Lab

    Fiyat: 2.99 Dolar

    Kategori: Eğitim oyunu

    İdeal yaş: 6+

    Toca Lab, yetişkinlerin bile oynayabileceği eğlenceli bir oyundur. Periyodik tablodan esinlenerek oluşturulmuş oyunlar oldukça farklı ve ilgi çekici.

    TeleStory

    Fiyat: Ücretsiz

    Kategori: Reklam öğesi uygulaması

    İdeal yaş: 6-8

    Telestory, çocuklara bir arka plan, kostüm gibi detayları hazırlayarak kendi TV şovlarını yaratacak bir uygulamadır. Üstelik hazırlanan şovlar özel olarak kaydedilebilir.

    Music4Kids

    Fiyat: 2.99 Dolar

    Kategori: Oluşturma / Yaratıcılık

    İdeal Yaş: 6-8

    Music4Kids, çocuğunuza küçük bir besteci olma noktasında ilham verebilir. Çocuklar aynı anda müzik yazabilir, çalabilir ve profesyonel bir besteci tarafından yaratılmış olan 140 farklı parça üzerinde uygulama ile eklemeler yapabilir.

İşlem Yapılıyor
X