Motorola Moto Z (2017) akıllı telefon iris tarayıcı içerebilir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Motorola Moto Z (2017) akıllı telefon iris tarayıcı içerebilir



    Motorola Moto Z (2017) akıllı telefon iris tarayıcı içerebilir

    Ortaya çıkan patent, Moto Z (2017)'nin iris tarayıcısı içerebileceğini gösteriyor.

    Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Motorola, önce Google daha sonra da Lenovo çatısı altına girerken, bir türlü akıllı telefon pazarında istediği satış rakamlarına ulaşamıyor. Diğer taraftan yeni modellerle bu durumu tersine çevirmeye kararlı olan firma, yakında yeni bazı önemli cihazlarını gün yüzüne çıkartacak.

    Geçtiğimiz sene Motorola, üst seviyede Moto Z ailesi ile adından söz ettirmişti. Firma Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play adındaki modelleri sunarken, şimdi de Moto Z (2017) modeller sunulma hazırlıkları içerisinde.
    Motorola, yeni bir patent başvurusunda bulundu. Bu patent, iris tarayıcısını konu alırken, iddialar sunulacak olan yeni üst seviye modellerde yer alabileceği şeklinde ve en önemli aday ise Moto Z (2017) olmakta.
    Motorola'nın bu yeni akıllı telefonu Moto Z (2017) daha önce Geekbench'te ortaya çıkmıştı ve akıllı telefonun Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı görünmüştü. Akıllı telefonda ayrıca 4GB sistem belleği yer alırken, işletim sistemi ise Google Android 7.1.1 Nougat olarak listelenmiş.

    İris tarayıcısı oldukça güvenlikli bir cihaz kilidini açma yollarından birisi ve Samsung gibi bazı firmalar cihazlarında bu tarayıcıya yer vermişti. Moto Z (2017) ayrıca önde Home butonunda entegre parmak izi tarayıcısı da içerecek.
    Motorola'nın Moto Z (2017)'yi modüler Moto Mods aksesuarları ile yine uyumlu olarak pazara sunması bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X