Galaxy S7 active için Android Nougat güncellemesi yakında sunulabilir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S7 active için Android Nougat güncellemesi yakında sunulabilir



    Galaxy S7 active için Android Nougat güncellemesi yakında sunulabilir

    Galaxy S7 active, Nougat ile birlikte Wifi Alliance'de ortaya çıktı.

    Samsung son dönemde bir yandan sunduğu yeni modellerle adından söz ettirirken, ayrıca ilk cihazları için de Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlanmıştı. Bilindiği üzere Samsung, Google'ın geliştirdiği Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Galaxy akıllı telefon modellerini pazara sunuyor ve şu anda da Android'in en büyük temsilcisi de olmakta.

    Samsung, bu ay başlarında Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmaya başlamıştı. Bu güncelleme hem Nougat'ı hem de son Android güvenlik güncellemesini de içeriyor.
    Bu modellerin ardından Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus ve Galaxy Note5 modelleri sırada bekliyorlar. Kısa süre içerisinde bu modeller için güncellemenin gelmesi beklenirken, yeni ortaya çıkan bir bilgi bir başka modeli için de güncelleme yakında gelebilir.
    Samsung, geçtiğimiz sene Galaxy S7'nin zırhlı modelini Galaxy S7 active adı ile pazara sunmuştu. Bu cihaz Android Nougat güncellemesi ile Wifi Alliance'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Bu da güncellemenin çok yakında sunulacağı anlamına geliyor.
    Samsung Galaxy S7 edge, 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdrgon 820 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, 4.000mAh batarya ile satışa sunulmuştu.
    Ayrıca Galaxy S7 active'in kısa bir süre önce Nougat ile GFXBench'te de ortaya çıkmıştı.
İşlem Yapılıyor
X